Ultima oră
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League

”Ca mai toate echipele, monitorizăm jucătorii la antrenamente”. Au fost identificaţi jucătorii care ar putea umple din nou visteria celor de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20398115/1/sam.jpg

FCSB continuă să propună tineri de mare perspectivă. Ultimul pe listă este Ianis Stoica (18 ani), care a bifat patru partide şi două goluri în acest sezon de campionat.

Team managerul formaţiei din Capitală, Mihai Stoica este de părere că internaţionalul de tineret va ajunge un nume mare, alături de coechipierul Alexandru Muşi. Cei doi sunt numele pe care FCSB se bazează în viitor şi care ar putea fi subiectele unor transferuri pe bani grei, la fel cum s-a întâmplat recent cu Dennis Man şi Olimpiu Moruţan.

”Celălalt jucător în care eu îmi pun mari speranţe şi, în acelaşi timp chiar pot spune că am certitudinea că va ajunge un fotbalist de top, aşa cum am avut şi la Man, este Alexandru Musi.

Alexandru Musi este un fotbalist cu cifre foarte bune. Ca mai toate echipele, monitorizăm jucătorii la antrenamente iar el se clasează în primii 3 la absolut fiecare şedinţă de pregătire.

Asta înseamnă că nu fuge de responsabilităţi, de efort, de joc, de minge”,
a spus Stoica, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele