Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

"Că nu are costumul pe el şi că nu se dă cu gel în păr nu e un antrenor modern?". "Specialiştii" care l-au criticat pe Dorinel Munteanu, puşi la zid | VIDEO EXCLUSIV

Oțelul Galați Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21552415/1/otelul-galati-dinamo-bucuresti-play-out-superliga-superbet-8-04-2024-1.jpg

Oţelul Galaţi a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, luni seară.

În urma acestui succes, pe lângă calificarea în semifinalele Cupei României, echipa condusă de Dorinel Munteanu a ajuns la trei victorii consecutive în Superligă.

Cu această ocazie, în cadrul emisiunii Fotbal Show, Vasile Miriuţă a ţinut să le dea peste nas celor care l-au criticat pe Dorinel Munteanu, de-a lungul timpului.

"Vreau să spun un lucru. E subestimat de multă lume, în România. Văd unii specialişti, între ghilimele, care l-au criticat şi l-au luat la mişto.

Nu numai pentru pregătire şi pentru alte lucruri. Când îl vezi pe Dorinel Munteanu, în primul rând, vezi un om, caracter, un om care munceşte, un profesionist.

Că nu are costumul pe el şi că nu se dă cu gel în păr nu e un antrenor modern? E un antrenor modern care munceşte foarte mult! 

La noi, dacă nu eşti cu laptop în mână sau nu ai două, trei hârtiuţe aici sau nu vine secundul să îţi pună faza, asta nu înseamnă că nu eşti un antrenor modern sau că nu munceşti. Aici e o greşeala foarte mare. 100% se greşeşte foarte mult, pentru că e un antrenor care munceşte de dimineaţa până seara", a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele