Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cad favoriţii pe capete la Roland Garros. Barbora Krejcikova, campioana din 2021, eliminată în primul tur

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21214036/1/krej.jpg

Barbora Krejcikova din Cehia, campioana din 2021 de la Roland Garros, a fost eliminată marţi, în primul tur al turneului din 2023, de ucraineanca Lesia Ţurenko (locul 66), scor 6-2, 6-4.

Krejcikova nu a mai câştigat un meci pe zgura pariziană de când a fost încoronată campioană, în urmă cu doi ani, pentru că ea a fost deja eliminată în primul tur, în 2022, de tânăra franţuzoaică Diane Parry.

Eliminarea ei îi lasă liber pe tablou Igăi Swiatek, numărul 1 mondial şi campioană în exerciţiu, care risca să o înfrunte în optimi.

Krejcikova este singura jucătoare, alături de Arina Sabalenka şi Elena Rîbakina, care a învins-o pe poloneză în 2023.

În turul al doilea, Ţurenko o va înfrunta fie pe chinezoaica Lin Zhu (locul 40), fie pe americanca Lauren Davis (locul 52).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele