Ultima oră
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele

Cade "capul" celui mai longeviv antrenor din SuperLigă? Prepeliţă are ultimatum: şase puncte din meciurile cu CFR, FCSB şi U. Craiova sau pleacă din Trivale!

FC Argeș Publicat pe 14 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20859090/2/prepe.jpg
 
Andrei Prepeliţă (36 de ani), cel mai longeviv antrenor din SuperLigă, e în pericol de a fi demis de FC Argeş. Fostul mijlocaş a fost băgat în şedinţă de conducerea clubului piteştean şi a primit un obiectiv cu tentă de ultimatum: şase puncte din meciurile cu CFR Cluj, FCSB şi U. Craiova sau pleacă din Trivale!
 
Evoluţiile catastrofale din meciurile cu FC Botoşani (0-0), Hermannstadt (0-1) şi Farul (0-3) au adus din nou semne de întrebare asupra capacităţii lui Andrei Prepeliţă de a redresa echipa care anul trecut se îmbrăca în haina de surpriză plăcută a campionatului. Marţi seară, conform gsp.ro, la stadionul din Trivale a avut loc o şedinţă la care au participat antrenorul Prepeliţă, preşedintele Jean Vlădoiu, sponsorul principal Viorel Tudose, directorul sportiv Daniel Stanciu, dar şi Mihai Foamete, preşedintele Consiliului de Administraţie. La întâlnire nu a luat parte Cristian Gentea, primarul din Piteşti aflându-se în concediu.
 
Conform sursei citate, singurul subiect de pe ordinea de zi a fost viitorul lui "Prepe" pe banca tehnică a violeţilor, primarul Gentea, care a vrut să-l înlăture şi anul trecut, fiind nemulţumit de prestaţiile slabe ale formaţiei din Trivale. Susţinut în continuare de afaceristul Viorel Tudose, care s-a opus demiterii şi în stagiunea trecută, Prepeliţă a ajuns la un soi de compromis cu factorii de decizie din club: va pleca dacă FC Argeş nu obţine şase puncte din următoarele nouă puse în joc. Iar misiunea e cât se poate de grea, în condiţiile în care piteştenii vin după trei etape fără gol marcat şi vor juca, în această serie, cu CFR Cluj (acasă), FCSB (deplasare) şi U. Craiova (acasă). Aşa s-ar putea încheia cel mai lung mandat activ din SuperLigă, Prepeliţă devenind A1 la FC Argeş în decembrie 2020.

Prepeliţă, certat de Răducioiu după 0-3 cu Farul

Înfrângerea categorică a celor de la FC Argeş, 0-3 cu Farul, a atras criticile lui Florin Răducioiu. Fostul mare atacant al Generaţiei de Aur consideră că echipa lui Andrei Prepeliţă e incapabilă să arate ceva concret pe plan ofensiv şi nu se sfieşte să-l arate cu degetul şi pe antrenorul în vârstă de 36 de ani.

"Farul a fost preocupată să joace ofensiv, să creeze faze de joc, ceea ce face parte din ADN-ul echipei şi o echipă a lui FC Argeş care nu a făcut decât să alerge după adversar, cu un tempo în întârziere. O echipă chinuită, care nu a oferit nimic şi nu a făcut nimic pentru a câştiga acest meci. Un fel de antrenament al Farului, care are un spirit ofensiv care-mi place.
 
Înţeleg frustrarea şi dezamăgirea după o înfrângere destul de clară. E şi o înfrângere a lui ca antrenor. Nu a dat nume, dar e un semnal de alarmă pe care-l dă echipei sale. Rufele se spală în familie, cum se spune, dar trebuie să ia măsuri rapide pentru a redresa situaţia. FC Argeş arată foarte rău. Nu produce fotbal, nu au ocazii de gol, echipa nu reuşeşte să creeze o fază de gol clară, nici măcar faze fixe. Nu ştiu cum această echipă poate să înscrie un gol, pentru că nu face altceva decât să se apere. Stau departe de adversă, nici pe contraatac nu au jucători care să pună în pericol poarta adversă. Nu au făcut decât să se apere, întotdeauna au întârziat şi nu au reuşit să facă faţă atacurilor Farului, colective şi individuale. Evident, rezultatul a fost dezastruos. Prepeliţă trebuie să rezolve problemele. Mare atenţie: rezultatele aduc nelinişte. Prepeliţă trebuie să fie atent, îşi riscă postul. Noi îi dorim succes, a fost o echipă interesantă anul trecut, dar anul acesta e o altă poveste şi echipa lui arată rău", a fost opinia exprimată de Răducioiu, duminică seară, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

VIDEO: Prepeliţă şi-a criticat jucătorii 

"Nu am început meciul deloc bine. La începutul meciului trebuie să fii proaspăt, lucid. Adversarul a avut ocazie în minutul 1. După aceea, primim gol dintr-o fază fixă, nu ne organizăm. Am echilibrat meciul şi aşteptam mai mult în repriza a doua. Ştiam ce joacă Farul, am avut şi câteva ocazii de care nu am profitat. Puteam să egalăm. Garitta putea marca. Ne complicăm, facem greşeli, iar eu nu mai am argumente la unii jucători să îi apăr. Merg din greşeală în greşeală. Nu mai am ce să fac, şanse au avut.
 
Trebuie să schimbăm. Ne dorim să ne batem pentru play-off. Am ridicat standardele anul trecut şi e normal. Ne dorim mult, dar deocamdată când jucăm mai slab primim trei goluri, iar când jucăm mai bine facem greşeli personale şi permitem adversarului să marcheze.
 
L-am certat pe Işfan, nu s-a ridicat la înălţimea evoluţiilor lui de la începutul campionatului şi este un semn de întrebare. Un jucător ca el, care e în atenţia tuturor echipelor şi în atenţia echipei naţionale, nu trebuie să lase garda jos. Au avut atitudine, s-au bătut, dar nu contează doar atitudinea, sunt şi alte aspecte. E un duş rece, e a doua înfrângere", a fost şi discursul apăsat al celui mai longeviv antrenor din SuperLigă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele