adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

Caeleb Dressel, principalul adversar al lui David Popovici s-a retras de la Campionatul Mondial

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe joi, 10:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20750485/1/dressel.jpg

Caeleb Dressel (25 de ani) nu va mai concura la ediţia din acest an a Campionatului Mondial de Înot, ce are loc la Budepesta. Starul american a fost nevoit să declare forfeit, din cauza unor probleme medicale.

Dressel s-a retras înainte de semifinalele probei de 100 de metri liber, unde era cotat cu şanse mari la medalia de aur, alături de David Popovici.

"Prioritatea noastră este şi va fi întotdeauna sănătatea sportivilor noştri şi vom continua să-i oferim lui Caeleb asistenţa de care are nevoie pentru a se recupera rapid", este comunicatul staff-ului american.

David Popovici, campion mondial la 200 metri liber şi 100 metri liber

David Popovici a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. Dacă în semifinale a obţinut timpul 47.13, record mondial la juniori, a încheiat finala cu timpul 47.58.

David Popovici a câştigat la Budapesta şi medalia de aur la 200 m liber, cu timpul 1:43.21, de asemenea record mondial la juniori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele