Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cagliari insistă pentru George Puşcaş. Cât cere Reading în schimbul atacantului naţionalei

Stranieri Publicat pe 26 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20791231/1/george-p.jpg


George Puşcaş (26 de ani) a redevenit jucătorul lui Reading, cu care mai are contract până în 2024, dar şansele ca el să continue în Championship sunt minime în acest moment. Foarte probabil, atacantul echipei naţionale se va întoarce în Serie B, acolo unde Cagliari face eforturi financiare pentru transferul său.
 
După un împrumut la Pisa, cu care a ratat promovarea în Serie A, Puşcaş a revenit la Reading, dar englezii i-au transmis din capul locului că nu are şanse să joace titular în sezonul 2022/2023 şi că cel mai înţelept pentru el ar fi să se transfere la o altă echipă. I-au fixat şi un preţ de transfer în jurul a patru milioane de euro, însă, pentru moment, suma e considerată prea mare pentru un atacant care, deşi are 26 de ani, nu a reuşit să se impună în Championship şi îşi caută "alinarea" în al doilea eşalon fotbalistic al Italiei.
 
Conform TuttoMercatoWeb.com, Cagliari, proaspăt retrogradată în Serie B, se arată cel mai interesată de Puşcaş, dar planurile sarzilor şi cele ale lui Reading nu se intersectează. Dacă britanicii solicită patru milioane de euro pentru un transfer definitiv care i-ar ajuta să-şi recupereze o parte din investiţia făcută în atacantul român, fosta echipă a lui Cagliari insistă pentru un împrumut pe un sezon, cu opţiune de transfer definitiv în vara viitoare, pentru 3.5 milioane de euro. Momentan, varianta nu e agreată de Reading, care nu se mulţumeşte doar să scape de plata salariului pentru un sezon.
 
De curând, Parma s-a arătat şi ea interesată de serviciile lui Puşcaş, dar s-a speriat de termenii financiari ai înţelegerii propuse de Reading şi s-a retras rapid din cursa pentru semnătura vârfului născut la Marghita.
 
Cotat la 3.5 milioane de euro, după ce în octombrie 2019 valora şase milioane de euro, Puşcaş se bucură, în continuare, de o imagine foarte bună în Serie B. Anul trecut, el a fost împrumutat de Reading la Pisa la jumătatea sezonului şi a reuşit opt goluri şi două pase decisive în 22 de meciuri jucate, ducând echipa foarte aproape de promovarea în Serie A. De altfel, dacă Pisa ar fi revenit în elită, italienii ar fi activat clauza de cumpărare definitivă în valoare de cinci milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele