Ultima oră
Stefan Kraft, recital la sărituri cu schiurile. Are procentaj maxim, după primele 4 etape Stefan Kraft, recital la sărituri cu schiurile. Are procentaj maxim, după primele 4 etape
VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start
Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4” Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4”
VIDEO | România - Serbia 21-16, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă! VIDEO | România - Serbia 21-16, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă!
”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj ”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj
Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă

Calitatea care îl diferenţiază pe Xavi de restul antrenorilor. VIDEO EXCLUSIV

Barcelona Publicat pe 25 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21360088/1/profimedia-0816302457.jpg

Progresul Barcelonei de la venirea legendarului Xavi pe banca ”blaugrana” este vizibil pentru toată suflarea microbistă şi lăudat pe măsură.

Fostul mijlocaş central al catalanilor a fost apreciat inclusiv de către analiştii Prima Sport, Ionuţ Rada şi Lucian Goian, pentru o calitate remarcabilă a sa ca antrenor. Xavi este un tehnician care pune accentul pe disciplina jucătorilor săi.

Xavi, un antrenor riguros

”Nimic nu e întâmplător, pentru că la Xavi partea pe care vrea să şi-o impună ca joc vine cu nişte reguli foarte stricte. Disciplina! Vedeam la un moment dat un material, vorbim de sute şi mii de euro amendă pentru orice lucru rău pe care un jucător poate să îl facă.

Adică, este cât se poate de clar că, cred că aplică o strategie pe care a văzut-o la Guardiola când a venit la Barcelona, pentru că îşi dă seama că fără disciplină de fier, indiferent de talentul pe care îl arată Barcelona în momentul acesta pentru a redeveni ce a fost, nu se poate face nimic!”, a declarat Ionuţ Rada, în cadrul emisiunii ”Studio UEFA Champions League”, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

”Să te completez. Vin jucători cu nume, pentru că e vorba de Barcelona, iar pe lângă ei aceşti jucători crescuţi din academia proprie. Şi atunci e normal că dacă vine un jucător capricios, un jucător căruia i se permite să facă orice, atunci îi influenţează negativ pe cei tineri.

Cei tineri trebuie să aibă un exemplu şi cred că este un lucru foarte bun, pe lângă faptul că are calităţi de antrenor foarte bun. L-am văzut atunci când a venit din Qatar într-un interviu despre filosofia lui de joc. Pe mine m-a impresionat!”, a completat Lucian Goian.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele