Ultima oră
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV
Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV
Am aflat schimbările pe care le va face Edi Iordănescu în echipa de start | EXCLUSIV Am aflat schimbările pe care le va face Edi Iordănescu în echipa de start | EXCLUSIV
VIDEO | Jannik Sinner a câştigat la Halle. Italianul a disputat primul turneu din postura de lider ATP VIDEO | Jannik Sinner a câştigat la Halle. Italianul a disputat primul turneu din postura de lider ATP
„Tricolorul” care l-a dat pe spate pe selecţionerul Belgiei: „A fost briliant” „Tricolorul” care l-a dat pe spate pe selecţionerul Belgiei: „A fost briliant”

Camila Giorgi, acuzată şi de furt

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21597823/1/giorgi.jpg

Camila Giorgi, fostă număr 26 WTA, care ar fi plecat în SUA pentru a evita Fiscul italian, este acuzată acum de furt, relatează RMC Sport.

Cariera sa în circuitul WTA s-a încheiat, dar Camila Giorgi este încă subiect de discuţie. Italianca în vârstă de 32 de ani, care şi-a anunţat retragerea săptămâna trecută, s-a trezit implicată într-o serie de scandaluri. Cercetată deja pentru fraudă fiscală, ea este acum acuzată de furt.

Concentrată în prezent pe cariera de model de lenjerie intimă, Camila Giorgi locuieşte în Statele Unite pentru a evita fiscul, potrivit Gazzetta Dello Sport. Dacă Fiscul o caută pe Giorgi, la fel şi proprietarul vilei pe care aceasta a închiriat-o în Calenzano (lângă Florenţa, în Italia).

Potrivit Corriere Della Serra, fostul număr 26 mondial era departe de a fi o chiriaşă bună. "Nu numai că a plecat fără să spună un cuvânt, cu chiria neplătită de şase luni, dar a făcut să dispară jumătate din mobila noastră. Covoare persane, mobilă fină şi chiar o masă antică de jumătate de tonă. Vorbim de pagube cuprinse între 50.000 şi 100.000 de euro", a explicat proprietarul vilei închiriate de Camila Giorgi.

Proprietarul ar fi încercat să îşi recupereze bunurile de la Sergio Giorgi, însă fără succes. "I-am scris cerându-i să ne dea măcar lucrurile înapoi, dar mi-a răspuns cu dispreţ că sunt obiecte de mică valoare. Este un comportament josnic pentru cineva ca mine, care a suferit nu doar daune financiare, ci şi emoţionale. Nu pot să ştiu ce este adevărat sau ce datorează Camila statului, dar ştiu ce ne datorează nouă."

Familia Giorgi a cerut să fie aduşi oameni de la o firmă de mutări pentru a goli vila închiriată. "Când am ajuns, nu era deja nimeni acolo, iar casa era pe jumătate goală. În grădină, însă, era mai multă mobilă şi erau covoare îngrămădite unele peste altele. Probabil că deja umpluseră camioanele şi nu ştiau unde să le pună", a mărturisit proprietarul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele