Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Campioana europeană Italia s-a încurcat cu Bulgaria, dar a egalat recordul de invincibilitate al Spaniei | VIDEO

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 3 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20382448/1/italia-bulgaria.jpg

Italia, campioana europeană, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, joi, pe teren propriu, cu Bulgaria, în Grupa C a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, în direct pe Look Sport. Italia a egalat recordul de invincibilitate deţinut de Spania - 35 de meciuri consecutive.

La Florenţa, au marcat: Chiesa (16’) / Iliev (40’). Italia şi-a creat 27 de ocazii de gol, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 8-2 pentru ‘Squadra Azzurra’.

În urma acestui meci, primul după triumful de la EURO 2020, Italia a egalat recordul de invincibilitate deţinut de Spania, 35 de jocuri. Spania a fost neînvinsă între 2006 şi 2009. Italienii pot stabili un record duminică, în deplasare, cu Elveţia.

La nivel mondial, doar Brazilia are mai multe meciuri consecutive fără înfrângere – 36 (în perioada 1993-1996).

Selecţionerul Roberto Mancini a intrat în istoria naţionalei Italiei, fiind primul antrenor care reuşeşte 18 meciuri fără înfrângere pe teren propriu. Precedentul record era deţinut în mandatul lui Marcello Lippi (17 meciuri fără înfrângere).

Sursa foto: Twitter Nazionale Italiana

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri