Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

Campioana revine în forţă. Union Berlin - Bayern Munchen, LIVE pe Look Plus, de la 19:00. Echipele probabile

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2020
mail-share icon Email

BUNDESLIGA: Union Berlin - Bayern Munchen se vede LIVE pe Look Plus, de la 19:00.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19364213/2/asta.jpg

După 69 de zile de aşteptare, Bayern Munchen joacă din nou un meci oficial de Bundesliga, ultima partidă fiind din data de 8 martie, când a învins Augsburg, cu scorul de 2-0.

Azi de la ora 19:00, în direct pe Look Plus, elevii lui Hans Flick se deplasează în capitala Germaniei, unde vor disputa o partidă cu porţile închise împotriva celor de la Union Berlin, una din surprizele plăcute ale actualei ediţii de campionat.

Va fi interesant de văzut cum se vor prezenta cele două echipe după mai bine de două luni de pauză, în care antrenamentele s-au făcut atipic, în condiţii de distanţare socială.

Bavarezii au câştigat foarte greu meciul din tur, cu 2-1, prin golurile lui Pavard şi Lewandowski, pentru Union a marcat Polter, iar gazdele de azi au şi ratat un penalty în startul reprizei secunde. Aşadar, deşi va juca locul 1 cu locul 12, avem toate ingredientele pentru un meci echilibrat.

Absenţele, un factor important

Ambele echipe au mici probleme de lot înainte de partida de diseară. La Bayern lipsesc nume sonore, precum Coutinho, Sule sau Tolisso. De asemenea Javi Martinez este incert, şansele de a fi recuperat însă sunt foarte mici.

Nici Union nu stă foarte bine la acest capitol. Antrenorul Urs Fischer nu se va putea baza pe Andersson, Dehl, Becker şi Gogia.

Union Berlin - Bayern Munchen, echipele probabile

Union Berlin : Gikiewicz - Hübner, Schlotterbeck, Subotic - Trimmel(c), Gentner, Andrich, Lenz - Ingvartsen, Bülter - Andersson.

Bayern Munich : Neuer (c) - Pavard, J.Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka, Thiago Alcantara - T.Müller, Lewandowski, Gnabry.

  • Casele de pariuri o văd clar favorită pe Bayern Munchen, care are o cotă medie de 1.20 la victorie, în schimb Union Berlin e cotată la 13.00 pentru un succes.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele