Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Campion în 2021 şi 2022 cu ”U” BT Cluj, cubanezul Karez Guzman şi-a prelungit contractul

Baschet Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20807591/1/guzman.jpg

Campioana en-titre la baschet masculin, U-Banca Transilvania Cluj, a anunţat, duminică, prelungirea contractului cu jucătorul cubanez Karel Guzman.

”Spectacolul va fi garantat şi în sezonul viitor! Karel Guzman şi-a prelungit contractul cu U-Banca Transilvania. Jucătorul cubanez a sosit la Cluj-Napoca în vara lui 2020 şi a devenit rapid unul dintre cei mai iubiţi jucători de către suporteri”, a anunţat U-BT Cluj.

Cubanezul a jucat 55 de meciuri în sezonul precedent, izbutind medii de 8.8 puncte, 3.8 recuperări şi 1.4 pase decisive, cu un indice al eficienţei de 11.4.

Karel Guzman este dublu campion al României alături de U-Banca Transilvania, cucerind de asemenea şi Supercupa României.

De-a lungul carierei, Guzman a mai evoluat la Capitalinos de la Habana (2015-2016) şi Ciclista Olimpico (2017-2020) în Cuba, respectiv Argentina. Karel este component al naţionalei statului Cuba.

Tot în această vară, Patrick Richard, Nandor Kuti, Stefan Birčević şi Andrija Stipanović au semnat noi contracte cu campioana României.

La capitolul transferuri au fost cooptaţi în lot Emanuel Căţe, Eduard Roschnafsky, Jordan Taylor şi Victor Sanders.

În sezonul viitor, U-BT Cluj va juca şi în EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, după Euroligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele