Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Campionatul din El Salvador, declarat încheiat după tragedia de la stadionul din San Salvador

Fotbal Internațional Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21135147/1/el-salvador.jpg

Federaţia de Fotbal din El Salvador (Fesfut) şi cluburile au decis miercuri oprirea definitivă a turneului Clausura al campionatului naţional, după busculada de sâmbăta trecută, soldată cu 12 morţi, informează AFP.

“Am decis să declarăm încheiat campionatul naţional 2022-2023 din El Salvador. Această măsură s-a luat avându-se în vedere gravitatea faptelor şi necesitatea garantării condiţiilor de siguranţă în locurile în care au loc competiţii”, se arată într-un comunicat.

“Nu va exista o campioană a turneului”, a precizat Fesfut.

Federaţia va propune ca FAS şi Jocoro, campioana şi vicecampioana turneului Apertura în 2022, precum şi Aguila, echipa clasată cel mai bine în 2023, să reprezinte ţara în competiţiile internaţionale.

Săptămâna trecută, 12 persoane au murit pe un stadion de fotbal din San Salvador în urma unei busculade. Tragedia a avut loc după 15 minute de joc pe stadionul Cuscatlán din San Salvador, unde a avut loc o busculadă mortală. Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte peste 500 de persoane au solicitat îngrijiri medicale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri