Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Campionatul din Ucraina a fost ”îngheţat”! Ce se întâmplă cu Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu

Stranieri Publicat pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20699316/1/dinamo-kiev-2.jpg

Campionatul primei ligi din Ucraina a fost ”îngheţat” din cauza războiului început de Rusia. Aşa se face că în funcţie de ierarhia din acest moment s-au stabilit echipele care vor evolua în următorul sezon de cupe europene. Dinamo Kiev a terminat întrecerea pe poziţia a 2-a, sub Şahtior Doneţk.

Astfel, Dinamo Kiev va evolua în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul care vine, 2021-2022. Formaţia lui Mircea Lucescu va fi nevoită să treacă prin focul dublelor cu alte echipe pentru a spera la grupele Ligii Campionilor.

În ciuda acestui detaliu, Ucraina nu va avea campioană în acest sezon, deşi întrecerea a fost ”îngheţată”. Şahtior Doneţk nu va fi considerată câştigătoarea întrecerii.

Dinamo Kiev a anunţat suma strânsă până acum în meciurile caritabile

Dinamo Kiev a anunţat că a strâns peste 22 de milioane de grivne (circa 710.000 de euro) din meciurile amicale caritabile disputate de echipa antrenată de Mircea Lucescu până în prezent.

Suma nu este una mare, ţinând cont că numai la partidele cu Borussia Dortmund (26 aprilie) şi Legia Varşovia (12 aprilie) s-au strâns 620.000 de euro, 400.000 în Germania şi 220.000 în Polonia, conform anunţurilor clubului din Bundesliga, respectiv site-ului oficial al grupării Dinamo Kiev.

Rezultă că la celelalte trei partide jucate, cu Galatasaray (14 aprilie), CFR Cluj (20 aprilie) şi Dinamo Zagreb (28 aprilie) s-au strâns în total numai 90.000 de euro.

Banii strânşi în urma acestui turneu vor fi donaţi Ministrului Politicilor Sociale din Ucraina, pentru a rezolva problemele umanitare majore apărute în urma ivaziei ruse din Ucraina.

După meciul de la Basel, jucătorii convocaţi la echipa naţională a Ucrainei vor intra într-un cantonament pentu a pregăti jocul cu Scoţia, din semifinalele barajului pentru Cupa Mondială, programat la 1 iunie.

Câştigătoarea acestei confruntări va întâlni Ţara Galilor la 5 iunie, în finala play-off-ului.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele