Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

Campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă, mesaj de Ziua Naţională: ”La mulţi ani, România! Şi mulţumesc pentru tot!”

Sporturi Publicat pe 1 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20936840/1/catalin-chirila.jpg

Campionul mondial la canoe în proba de 1000 de metri, Cătălin Chirilă, a transmis un mesaj de Ziua Naţională, în care spune că nu există moment mai înălţător pentru un sportiv decât acela în care i se cântă imnul naţional.

Nu cred că există moment mai înălţător pentru un sportiv decât acela în care i se cântă imnul naţional. De aceea, mă consider un om foarte norocos pentru ceea ce trăiesc şi pentru onoarea de a reprezenta tricolorul peste tot în lume. Pentru mine, România înseamnă tot ceea ce am învăţat şi tot ceea ce am devenit.

Sunt mândru că, în felul meu şi prin ceea ce fac, lupt pentru ţara mea. La mulţi ani, România! Şi mulţumesc pentru tot!”, a scris marele sportiv pe Facebook.

”E o senzaţie unică”. Uriaşul care se cutremură când aude imnul României

La parada de 1 Decembrie, Alin Alexuc (32 de ani) s-ar putea împodobi mai ceva ca un general. Luptătorul şi-a adăugat în colecţie şi un bronz, obţinut la Campionatul Mondial, în luna septembrie.

Momentul în care aude imnul îl emoţionează cel mai tare pe uriaşul de 1.90 metri, legitimat la CS Dinamo.

”E o senzaţie unică să auzi imnul. Ţi se zbârleşte pielea pe tine. Ca sportiv, mereu cu România! Să vadă lumea, să avem cu ce ne mândri. Când avem competiţii suntem foarte susţinuţi de toţi românii, în orice colţ al lumii ne-am duce”, a spus Alexuc, la microfonul Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele