Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Canadianul Jacques Villeneuve, campion mondial de Formula 1 în 1997, nu va participa la cursa de 24 de ore de la Le Mans

Formula 1 Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21136199/1/lemansorg.jpg

Canadianul Jacques Villeneuve, campionul mondial de Formula 1 din 1997, va lipsi de la ediţia centenară a cursei de 24 de ore de la Le Mans (10-11 iunie) şi va fi înlocuit de francezul Tristian Vautier, a anunţat joi echipa Vanwall.

Echipa a dezvăluit pe reţelele sale de socializare trio-ul care va participa la celebra cursă de anduranţă: francezul Tom Dillmann, argentinianul Esteban Guerrieri şi Tristan Vautier, în vârstă de 33 de ani, care îl înlocuieşte pe Villeneuve, în vârstă de 52 de ani.

În timp ce echipa s-a mulţumit să dezvăluie cele trei nume fără explicaţii, şeful echipei Vanwall, Colin Kolles, a continuat să justifice alegerea pentru săptămânalul AUTOhebdo.

"Există două motive pentru decizia noastră. Primul este că nu are suficient kilometraj pe maşina noastră din cauza diverselor circumstanţe. Al doilea este că soţia sa aşteaptă un copil peste câteva zile. De aceea am decis că ar fi mai bine pentru el să nu piloteze la Le Mans", explică el.

Jacques Villeneuve, care a participat de două ori la cele 24 de ore de la Le Mans (2007, 2008), a avut un început de sezon dificil, cu trei abandonuri în trei curse în Campionatul Mondial de Anduranţă (WEC).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele