Ultima oră
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"

Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul

Fotbal Romania Publicat pe joi, 13:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21593960/1/fotoram-io-10.jpg

FCSB - Corvinul Hunedoara va fi Supercupa României din sezonul 2024/2025 şi va reprezenta primul meci al stagiunii viitoare.

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, după ce s-a impus la loviturile de departajare în faţa Oţelului, scor 3-2, în timp ce FCSB este campioana României. Cele două formaţii se vor duela pe 6 iulie, iar meciul se va disputa pe terenul campioanei, potrivit FRF.

Cum „Arena Naţională” nu va fi disponibilă în acea perioadă, cel mai probabil partida se va juca pe stadionul „Ghencea” sau pe arena „Arcul de Triumf”. Ora la care se va disputa partida urmează să fie anunţată de către Federaţie.

Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României

Formaţia hunedoreană a reuşit un parcurs senzaţional în Cupa României şi în urma acestui triumf din finala cu Oţelul ar urma să joace în turul 1 preliminar al Europa League, în cazul în care UEFA le dă acceptul.

Performaţa jucătorilor nu a rămas nerăsplătită, astfel că fiecare jucător al echipei din Liga 2 a primit câte 11.000 de euro în urma acestui succes, informează Digi Sport

Corvinul a câştigat 240.000 de euro, pentru faptul că s-a impus în faza finală a Cupei României, bani la care se mai adăugă şi cei 133.000 de euro pe care echipa îi avea asiguraţi pentru parcursul din competiţie. Astfel, formaţia din Liga 2 a încasat un total de 373.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele