Ultima oră
VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!” VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!”
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat

Canotaj ǀ Două medalii de aur şi una de bronz pentru România la CM de juniori

Sporturi Publicat pe 5 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21276184/1/canotaj.jpg

Sportivii români au obţinut două medalii de aur şi una de bronz, sâmbătă, la Campionatul Mondial de Juniori (Under 19) de la Paris.

Astfel în proba de dublu rame feminin (JW2-)., Ionela Elena Scutaru şi Gabriela Tivodariu, s-au clasat pe primul loc, la fel ca şi echipajul de patru rame masculin (JM4-), format din Mateus Simion Cozminciuc, Fabrizio Alexandru Scripcariu, Constantin Flocea şi Sergiu Anfimov.

Medalia de bronz a fost adusă de echipajul de patru rame feminin (JW4-), compus din Ioana Ruxandra Pascovici, Iuliana Isabela Boldea, Delia Mirabela Gradinaciuc şi Andreea Nicoleta Dinu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele