Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Capăt de drum pentru Sorana Cîrstea la Cincinnati. Românca, eliminată în două seturi de Petra Kvitova

Tenis Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20821971/1/profimedia-0628498636.jpg

Sorana Cîrstea, locul 40 mondial, a fost eliminată, miercuri, în turul doi al turneului de categoria WTA 1000 de la Cincinnati. Cîrstea a fost învinsă de jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 18 mondial, scor 2-6, 3-6, după un meci care a durat puţin peste o oră, 65 de minute mai exact.

Pentru prezenţa în turul doi la Cincinnati, Sorana Cîrstea va primi 16.340 de dolari şi va mai aduna 60 de puncte în clasamentul WTA.

România o mai are la simplu la Cincinnati doar pe Simona Halep, locul 6 WTA, care va evolua în turul doi contra rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 20 mondial, în cursul nopţii de miercuri spre joi.

Sorana Cîrstea, infectată cu COVID în această lună

Sorana Cîrstea a anunţat, în urmă că o săptămână, că este infectată cu COVID-19, dar a trecut cu bine peste proces de recuperare. Ea a ratat primele turnee premergătoare turneului de mare şlem de la US Open.

“Recent, am fost testată pozitiv, pentru prima dată, la COVID-19 şi asta a avut un impact mare asupra sănătăţii mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai înalt nivel.

Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ce poţi controla este atitudinea ta faţă de aceste situaţii.

Este un proces zilnic şi singurul lucru pe care trebuie să mă concentrez este să fiu mai bine decât ieri”,
 spunea Cîrstea pe Instagram.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele