Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Căpitanul Fernandinho părăseşte Manchester City la finalul sezonului. Decizia l-a surprins pe Guardiola

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20672074/1/fer.jpg

Fernandinho, căpitanul echipei Manchester City a decis să nu-şi prelungească înţelegerea cu gruparea engleză, care expiră în vară, ceea ce l-a surprins pe antrenorul Pep Guardiola, informează BBC.

Mijlocaşul şi-a dezvăluit intenţiile înaintea meciului pe care City îl va disputa, miercuri, pe terenul formaţiei Atletico Madrid, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Fernandinho, care va împlini 37 de ani la 4 mai, a semnat o prelungire a contractului pe un sezon cu City, în iunie anul trecut.

Întrebat dacă se aşteaptă să mai fie pe Etihad Stadium şi în sezonul următor, el a spus: "Nu, vreau să joc în mod regulat".

Fernandinho a câştigat patru titluri în Premier League, o dată Cupa Angliei şi de şase ori Cupa Ligii de când s-a alăturat lui City, venind de la Şahtior Doneţk, în 2013.

El a avut 23 de apariţii pentru campioana en titre în acest sezon, dar a fost titular doar de şase ori în Premier League.

"Mă voi întoarce în Brazilia. Am decis împreună cu familia mea, care este cea mai importantă pentru mine", a adăugat el.

La conferinţa de presă dinaintea meciului de la Madrid, Guardiola s-a arăta surprins de intenţia elevului său.

"Nu ştiam. Vom vedea ce se va întâmpla la sfârşitul sezonului. Nu ştim ce se va întâmpla. Fernandinho, am spus de multe ori, este foarte important pentru mine. Vom vedea ce se va întâmpla, dar, oricum, voi vorbi cu el. Poate că este o decizie de familie sau poate că vrea mai multe minute decât a avut în acest sezon, nu ştiu. Voi vorbi cu el, bineînţeles, dar acest tip de situaţie... la finalul sezonului vom vorbi", a spus antrenorul, când a fost întrebat despre afirmaţiile lui Fernandinho.

După conferinţa de presă a lui Guardiola, Fernandinho a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a spus că a fost "sută la sută sincer şi spontan" în răspunsul la întrebările care i-au fost adresate.

"Oricine mă cunoaşte ştie, de asemenea, că cea mai mare onestitate a mea este faţă de Manchester City şi faţă de îndatoririle mele de căpitan de echipă. Concentrarea mea este sută la sută pe câştigarea tuturor titlurilor pentru care luptăm şi voi vorbi despre viitorul meu doar la sfârşitul sezonului. Hai să continuăm să forţăm!", a adăugat el.
 

  • În total, Fernandinho a jucat 373 de meciuri pentru Manchester City, a marcat 25 de goluri şi a oferit 32 de pase decisive. La naţionala Braziliei, el are 53 de jocuri şi două goluri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele