Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Căpitanul lui Bayern Munchen a ales naţionala României, chiar dacă putea juca pentru Germania

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21386551/1/jnc9ntkwjmhhc2g9yja2n2qxoge0ntrlzgfmywqzztflzwjlmjjimdhjztu-thumb.jpg

Chiar dacă naţionala ”tricolorii” par să îl fi pierdut pe Daniel Boloca, jucătorul care a ales naţionala Italiei în detrimentul naţionalei României, Mihai Stoichiţă a anunţat că ar fi convins un tânăr extrem de promiţător să aleagă România.

Este vorba despre Rareş Canea (19 ani) care evoluează la echipa a doua a lui Bayern Munchen, unde este şi căpitan. Fundaşul central s-a născut în Constanţa dar s-a format ca jucător în Germania, încă din 2014.

Directorul tehnic al FRF a dezvăluit că familia lui Rareş Canea şi-a dat acordul ca el să evolueze pentru România, cu toate că el a fost selecţionat la naţionala Germaniei U17 în trecut. TSV 1860 Youth, Bayern Munchen Youth, Bayern Munchen U17, U19, iar în prezent Bayern Munchen II sunt echipele pe la care a trecut fundaşul.

"A fost căpitanul Germaniei la U17, Rareş Canea. Este căpitanul lui Bayern. Am vorbit cu familia lui, i-am invitat la noi, la FRF, împreună cu preşedintele, şi am stat de vorbă cu ei.

Mi-au spus că 'Da, domne, suntem de acord să joace pentru România'. Aştept să intre la primul meci la Bayern şi apoi să-l chemăm la naţionala României. Este U20, născut 2004, fundaş central. Căpitanul lui Bayern la juniori, a avut o accidentare la genunchi, dar acum şi-a revenit", a spus Mihai Stoichiţă, la Digi Sport.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Canea, potrivit Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri