Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Căpitanul Rodica Buterez şi Georgiana Popa părăsesc lotul României de volei, din cauza accidentărilor

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21215229/1/volei.jpg

Naţionala României nu se va putea baza în continuare pe căpitanul Rodica Buterez şi jucătoarea Georgiana Popa, ambele accidentate, astfel că au fost nevoite să părăsească lotul în campania din Golden League.

FR Volei a anunţat, miercuri seară, că accidentarea de la un antrenament al Rodicăi Buterez s-a dovedit mai gravă decât se credea la prima estimare.

”Accidentarea căpitanului Rodica Buterez s-a dovedit a fi mai gravă decât ne-am închipuit. Rodicăi i s-a recomandat o pauză totală de 5-6 săptămâni după accidentarea la mâna stângă şi va rata astfel toate partidele din Golden League. Şi Georgiana Popa a trebuit să plece din cantonamentul echipei naţionale şi ea având probleme de sănătate mai vechi. Din păcate, nici ea nu va mai putea juca în partidele cu Cehia şi Slovacia. Le dorim multă sănătate şi le aşteptăm cât mai repede alături de celelalte fete, în tricoul României”, a transmis FRV.

Naţionala de volei feminin a României a pierdut surprinzător prima partidă, la Piteşti, cu reprezentativa Slovaciei, scor 1-3, în primul meci din grupa B a Golden League.

Din grupa B mai fac parte echipele Cehia şi Slovacia, iar după disputarea meciurilor tur-retur, primele două clasate se vor califica în semifinale.

Programul partidelor României în continuare este: cu Cehia (3 iunie, Ostrava, 17.00), returul cu Cehia (8 iunie, Piteşti, 17.00) şi returul cu Slovacia (17 iunie, Nitra, 20.00).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele