Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Carlo Ancelotti, dur după ce Real Madrid a pierdut în faţa Barcelonei: ”E lipsă de respect”

Real Madrid Publicat pe 16 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20983851/1/ancelotti-2023.jpg

Barcelona a trecut de Real Madrid în Supercupa Spaniei, scor 3-1, iar Carlo Ancelotti, antrenorul învinşilor, a declarat că eşecul este unul care-l supără. Cu toate acestea, a taxat anumite voci care au afirmat că înfrângerea a fost ca o umilinţă pentru formaţia din capitala Spaniei.

Erorile pe care le-a făcut Real Madrid au fost decisive, a afirmat Ancelotti, pentru că, din punctul său de vedere, debutul de confruntare a fost unul echilibrat.

Trebuie să învăţăm din asta, este un moment dificil şi atât. Ştiam dinaintea jocului că echipa nu e la cel mai bun nivel. Trebuie să ne ridicăm moralul şi să ne pregătim pentru următorul joc, acesta ne-a scos la iveală unele deficienţe.

La început a fost echilibrat, trebuia să nu le oferim cadouri, dar am făcut asta de două ori. Trebuie să jucăm ca o echipă. Greşelile au fost decisive, nu am fost precişi.

Nu a fost un meci bun, dar să vorbim despre o umilinţă este o lipsă de respect. Au fost mai buni şi atât.

Nu este un moment criticat, dar complicat da. Se întâmplă pe durata unui sezon. Putem repara lucrurile cu devotament şi atitudine. Jucătorii trebuie să realizeze că este uşor să eviţi astfel de greşeli.

Echipa suferă foarte mult acum, pentru de obicei câştigă finalele. Dar avem resursele necesare să revenim. Real Madrid va reveni, nu există dubii”, spune Carlo.

Barcelona e supercampioana Spaniei!

FC Barcelona a câştigat, duminică seară, a 14-a Supercupă a Spaniei din istorie. Catalanii au învins rivala Real Madrid, scor 3-1, în finala jucată în oraşul saudit Riyadh. Gavi, Lewandowski şi Pedri i-au adus primul trofeu lui Xavi în postura de antrenor al clubului blaugrana.

"King Fahd International Stadium" din capitala Arabiei Saudite s-a umplut până la refuz pentru primul El Clasico al sezonului, iar începutul de meci avea să funcţioneze ca un trailer pentru restul meciului. După doar 13 minute, Courtois a fost nevoit să se întindă la maximum pentru a respinge în bară şutul lui Lewandowski, iar Balde nu a putut concretiza din apropiere. În minutul 33, starul polonez a trecut în rolul de servant, a văzut un culoar pentru a-i pasa lui Gavi, iar puştiul spaniol a deschis scorul după o preluare bună şi o finalizare la colţul lung. Şi nu doar atât: Gavi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria finalelor Supercupei Spaniei, dar şi al doilea cel mai tânăr jucător care punctează pentru Barcelona în poarta marelui duşman din Madrid.

Inexactă în defensivă, cu un mijloc lent şi un Benzema izolat între fundaşii lui Xavi, Realul a părut doar o umbră a echipei care domina fotbalul european, iar golul de 2-0 a venit logic. Şi cum nu se poate mai prost pentru Don Carlo Ancelotti! În minutul 45, Gavi a trecut "la butoane", l-a găsit perfect pe Lewandowski, iar golgheterul şi-a făcut treaba, a pus latul din apropiere şi a modificat tabela în 2-0. Delir printre fanii saudiţi ai Barcelonei!

Pus sub presiune, strategul italian a considerat că Rodrygo ar fi mai util decât Camavinga în partea a doua, dar schimbarea sa ofensivă nu a avut absolut niciun efect. Barcelona şi-a văzut de joc, a ştiut să absoarbă presiunea Realului, iar Dembele şi Lewandowski au ratat ocaziile desprinderii. Nu a mai făcut-o şi Pedri, cel care, în minutul 69, a apărut perfect la o nouă pasă decisivă a "geamănului" Gavi şi a înscris din apropiere pentru 3-0. Sec, fără comentarii, fără polemici!

Cum Real a avut nevoie de peste 70 de minute pentru primul şut pe poarta lui Ter Stegen, tehnicii jucători ai Barcelonei au simţit momentul superiorităţii, au ţinut de minge şi au legat pase la nesfârşit pentru un final liniştit, tulburat doar de golul întâmplător marcat de Karim Benzema în al treilea minut de prelungiri. Barcelona - Real s-a terminat 3-1, o lecţie pe care Xavi a predat-o de la A la Z pentru a ridica deasupra capului primul trofeu alături de noua generaţie de pe Camp Nou.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele