Ultima oră
Patronul CFR-ului a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi. Becali nu s-a putut abţine: ”Vă spun că nu vine!”  | VIDEO EXCLUSIV

Patronul CFR-ului a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi. Becali nu s-a putut abţine: ”Vă spun că nu vine!” | VIDEO EXCLUSIV
 VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!” VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!”
Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Carlos Alcaraz a asigurat că îl va "împiedica" pe sârbul Novak Djokovic să domine sezonul 2024

Tenis Publicat pe 29 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21403610/1/twitter-carlos-alcaraz.jpg

Spaniolul Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, a asigurat, marţi, că îl va "împiedica" pe sârbul Novak Djokovic să domine sezonul 2024, promiţând un an "foarte intens".

"Djokovic a spus că este pregătit să câştige cele patru Grand Slam-uri şi aurul olimpic, dar suntem aici pentru a-l opri", a declarat jucătorul la Ciudad de Mexico, unde urmează să joace miercuri un meci demonstrativ.

Câştigător a şase turnee în 2023, inclusiv la Wimbledon, unde l-a învins pe Djokovic în finală, Alcaraz a avut o a doua parte a sezonului mai dezamăgitoare, nereuşind să mai câştige niciun turneu după victoria de pe iarba londoneză. "Prima parte a sezonului meu a fost spectaculoasă, dar după Wimbledon am trecut printr-o perioadă puţin negativă", a recunoscut Alcaraz. "Dar cred că este normal şi că trebuie să învăţ din aceste situaţii".

Iar spaniolul le-a sugerat celor care îl critică "să îşi pregătească televizorul şi să îl (urmărească) în 2024, pentru că va fi un an plin de energie şi momente bune, ne vom antrena şi vom lupta pentru ca anul să fie la acelaşi nivel sau chiar mai bun decât anul acesta".

Alcaraz urmează să îl înfrunte miercuri, într-un meci demonstrativ, pe americanul Tommy Paul, în vârstă de 26 de ani, numărul 13 mondial. Înaintea întâlnirii lor, fostul număr 1 mondial, daneza Caroline Wozniacki, aflată în prezent pe locul 238, o va înfrunta pe grecoaica Maria Sakkari (nr. 9).

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele