adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona

Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan

Tenis Publicat pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20873304/1/calc.jpg

Tânărul spaniol Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial de la victoria sa la US Open la începutul lunii septembrie, va reveni în circuit la Astana Open, săptămâna viitoare, în Kazahstan, după ce şi-a luat câteva zile libere.

Calificat cu Spania în sferturile de finală ale Cupei Davis, la o săptămână după US Open, Alcaraz, 19 ani, a reuşit apoi să-şi ia câteva zile libere.

Mă simt bine, vreau să continui să joc bine şi să rămân numărul 1 cât mai mult timp, dar nu simt nicio presiune deosebită în raport cu clasamentul meu”, a spus el.

După Astana Open, Alcaraz va călători la Basel, apoi va juca turneul de la Paris-Bercy şi Mastersul de la Torino.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele