Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Carlos Alcaraz triumfă la Indian Wells şi redevine noul lider ATP: ”Am făcut turneul perfect”

Tenis Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21066587/1/alcaraz.png

Tenismenul spaniol Carlos Alcaraz l-a învins pe rusul Daniil Medvedev, scor 6-3, 6-2, şi a câştigat turneul de la Indian Wells. Începând de luni, Alcaraz redevine noul număr 1 mondial, detronându-l pe Novak Djokovic.

Alcaraz a câştigat al treilea turneu Masters 1000 după ce s-a impus anul trecut la Miami şi Madrid. Jucătorul de 19 ani a mai fost lider ATP şi anul trecut, după ce a câştigat US Open.

Medvedev, în vârstă de 27 de ani, s-a oprit la 19 victorii consecutive, iar de luni este în Top 5 ATP.

Carlos Alcaraz devine al nouălea şi cel mai tânăr jucător care reuşeşte Double Sunshine, adicâ victorii la Miami Open şi Indian Wells. El crede că a reuşit să facă un turneu perfect, unde l-a învins în finală pe Daniil Medvedev, lucru ce îi permite să redevină numărul 1 mondial.

Este incredibil să ridic trofeul aici, să redevin numărul 1 mondial. Cred că a fost turneul perfect. Mă aşteptam la o întâlnire mai dificilă cu Daniil Medvedev. Împotriva lui, sunt meciuri foarte tactice şi trebuie să fii cel mai bun.

Am făcut-o perfect astăzi. Mă simt foarte confortabil pe teren şi cred în ceea ce fac. Nu-mi pasă dacă ratez, încerc doar să dau 100% la fiecare lovitură”, a spus Alcaraz.

Surpriză în finala la feminin, Elena Rîbakina a învins-o pe Sabalenka

Sportiva din Kazahstan Elena Rîbakina, locul 10 WTA şi favorită 10, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 1000 de la Indian Wells. Rîbakina a învins-o în finală pe favorita 2, Arina Sabalenka (Belarus, 2 WTA), scor 7-6 (11), 6-4, în două ore şi trei minute.

Ca urmare a acestui succes, Elena Rîbakina urcă pe locul 7 mondial. Ea a obţinut un premiu de 1,26 milioane de dolari şi 1000 de puncte. Sabalenka a obţinut 662.360 de dolari şi 650 de puncte.

Pe tabloul principal la Indian Wells s-au aflat două românce: Irina Begu, care nu a trecut de primul tur, şi Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi de Iga Swiatek.

Anul trecut, trofeul a fost câştigat de poloneza Iga Swiatek. Elena Rîbakina mai are în palmares trei trofee la simplu: Bucureşti 2019, Hobart 2020 şi Wimbledon 2022.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele