Ultima oră
”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor ”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor
George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”

Carlos Alcaraz triumfă la Indian Wells şi redevine noul lider ATP: ”Am făcut turneul perfect”

Tenis Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21066587/1/alcaraz.png

Tenismenul spaniol Carlos Alcaraz l-a învins pe rusul Daniil Medvedev, scor 6-3, 6-2, şi a câştigat turneul de la Indian Wells. Începând de luni, Alcaraz redevine noul număr 1 mondial, detronându-l pe Novak Djokovic.

Alcaraz a câştigat al treilea turneu Masters 1000 după ce s-a impus anul trecut la Miami şi Madrid. Jucătorul de 19 ani a mai fost lider ATP şi anul trecut, după ce a câştigat US Open.

Medvedev, în vârstă de 27 de ani, s-a oprit la 19 victorii consecutive, iar de luni este în Top 5 ATP.

Carlos Alcaraz devine al nouălea şi cel mai tânăr jucător care reuşeşte Double Sunshine, adicâ victorii la Miami Open şi Indian Wells. El crede că a reuşit să facă un turneu perfect, unde l-a învins în finală pe Daniil Medvedev, lucru ce îi permite să redevină numărul 1 mondial.

Este incredibil să ridic trofeul aici, să redevin numărul 1 mondial. Cred că a fost turneul perfect. Mă aşteptam la o întâlnire mai dificilă cu Daniil Medvedev. Împotriva lui, sunt meciuri foarte tactice şi trebuie să fii cel mai bun.

Am făcut-o perfect astăzi. Mă simt foarte confortabil pe teren şi cred în ceea ce fac. Nu-mi pasă dacă ratez, încerc doar să dau 100% la fiecare lovitură”, a spus Alcaraz.

Surpriză în finala la feminin, Elena Rîbakina a învins-o pe Sabalenka

Sportiva din Kazahstan Elena Rîbakina, locul 10 WTA şi favorită 10, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 1000 de la Indian Wells. Rîbakina a învins-o în finală pe favorita 2, Arina Sabalenka (Belarus, 2 WTA), scor 7-6 (11), 6-4, în două ore şi trei minute.

Ca urmare a acestui succes, Elena Rîbakina urcă pe locul 7 mondial. Ea a obţinut un premiu de 1,26 milioane de dolari şi 1000 de puncte. Sabalenka a obţinut 662.360 de dolari şi 650 de puncte.

Pe tabloul principal la Indian Wells s-au aflat două românce: Irina Begu, care nu a trecut de primul tur, şi Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi de Iga Swiatek.

Anul trecut, trofeul a fost câştigat de poloneza Iga Swiatek. Elena Rîbakina mai are în palmares trei trofee la simplu: Bucureşti 2019, Hobart 2020 şi Wimbledon 2022.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele