Ultima oră
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”

Carlos Sainz Jr. va pleca din pole position la Grand Prix-ul SUA

Formula 1 Publicat pe 23 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20896454/1/css.jpg


Carlos Sainz Jr. va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite de Formula 1, etapa 19 din cele 22 de runde ale campionatului mondial, după calificările de sâmbătă, de pe Circuitul Americilor din Austin, Texas.
 
Pe circuitul de 5,513 km, Carlos Sainz Jr. a stabilit un timp de 1:34,356 pentru a câştiga pole position.
 
Spaniolul l-a devansat pe coechipierul Charles Leclerc, dar monegascul, penalizat pentru o schimbare de motor dincolo de cota autorizată, va începe cu zece locuri mai jos, pe locul 12.
 
Drept urmare, este dublu campion mondial Max Verstappen (Red Bull), autor al celui de-al 3-lea cel mai rapid timp, care va lua startul pe primul rând chiar în spatele lui Sainz. Startul Marelui Premiu al Statelor Unite va avea loc duminică, la 22.00..
mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele