Ultima oră
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025

Carlos Sainz opreşte supremaţia lui Max Verstappen la câteva zile după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. ”Încă sunt şomer”

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21534531/1/sainz.jpg

Pilotul spaniol al echipei Ferrari, Carlos Sainz, a câştigat Marele Premiu al Australiei la Formula 1, disputat, duminică, la Melbourne, unde campionul mondial, olandezul Max Verstappen, a abandonat în turul trei.

Carlos Sainz s-a impus în faţa coechipierului său monegasc Charles Leclerc, iar britanicul Lando Norris (McLaren) a completat podiumul.

Triplul campion mondial în exerciţiu Max Verstappen, liderul campionatului, a fost nevoit să abandoneze la începutul cursei din cauza unei probleme mecanice la monopostul său Red Bull.

Liderul campionatului a suferit primul său abandon din 10 aprilie 2022, la Melbourne. Odată cu acesta, seria sa de 43 de clasări consecutive în puncte a luat sfârşit.

Fără contract pentru sezonul viitor (n.r. Ferrari îl va aduce în locul său pe Lewis Hamilton), Sainz a reuşit să câştige la Antipozi, la câteva zile după ce a trecut peste o operaţie de apendicită.

”Forma fizică îţi permite să stai 7 zile în pat, iar apoi să fii aici într-o formă excelentă. Am terminat cursa cu dureri de spate, dar a fost bine. În ultimele zece tururi mă simţeam obosit şi rigid. De aceea am ales să reduc viteza.

Încă sunt şomer în ceea ce priveşte anul viitor. Sper ca această victorie să mă ajute”,
a spus ibericul.

Scuderia Ferrari a semnat prima dublă de la Grand Prix-ul din Bahrain în 2022.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele