Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

Carlos Tevez a fost internat

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21569379/1/tevez-foto-tw-independiente.jpg

Fostul fotbalist argentinian Carlos Tevez, în prezent antrenor al echipei Independiente, a fost internat după ce a acuzat dureri în piept. Primele controale sunt liniştitoare.

”Antrenorul nostru, Carlos Tevez, a ajuns la Spitalul La Trinidad San Isidro cu o durere în piept. Au fost efectuate testele corespunzătoare şi s-a constatat că acestea sunt satisfăcătoare”, a notat clubul argentinian pe X. ”Carlos Tevez va rămâne internat din precauţie până când se vor finaliza investigaţiile corespunzătoare”, a adăugat Independiente.

Carlos Tevez, în vârstă de 40 de ani, şi-a încheiat cariera de fotbalist în 2021. De atunci, el a antrenat Rosario Central în 2022 şi pregăteşte Independiente din 2023.

Ca jucător, argentinianul a evoluat la Boca Juniors, Corinthians, West Ham, Manchester United, Manchester City, Juventus şi Shanghai Shenhua.

De asemenea, Tevez a strâns 76 de selecţii pentru naţionala ţării sale, marcând 13 goluri şi participând la două Campionate Mondiale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri