Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Cârţu, sincer despre situaţia lui Reghecampf: "Nu are de ce să se supere pe noi!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20737837/1/reg.png


Sorin Cârţu, preşedintele celor de la Universitatea Craiova, admite discuţiile dintre Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru privind desfacerea contractului.
 
Prezent pe stadionul Giuleşti pentru a urmări meciul România - Finlanda 1-0, oficialul oltenilor a vorbit deschis despre situaţia antrenorului, transmiţând că, din punctul său de vedere, negocierile pentru ruperea înţelegerii sunt întemeiate:
 
"Ce-am declarat? Am spus că e antrenor sub contract şi vedem cine se va prezenta luni. Nu e niciun suspans, sunt nişte discuţii între el şi domnul Rotaru, nu le ascunde nimeni. Atât.
 
El n-are de ce să se supere pe mine, n-are voie să se supere pe noi, pentru că, dacă sunt nişte discuţii între el şi domnul Rotaru, sunt pe nişte motive întemeiate". a declarat Cârţu, sâmbătă seară.
 

Ciobotariu, soluţia lui Rotaru

 
Duminică se va reuni lotul, iar lucrurile vor fi clare: Rotaru îi va anunţa pe jucători, fie direct, fie prin interpuşi, că Reghecampf nu le va mai fi antrenor, apoi va muta discuţia spre următorul tehnician.
 
Conform digisport.ro, calculele finanţatorului din Bănie au început să-l includă din ce în ce mai mult pe Liviu Ciobotariu, antrenorul care a avut un sezon excelent cu FC Voluntari. Chiar dacă abia a prelungit înţelegerea, "Ciobi" are în contract o clauză conform căreia poate pleca liber în cazul unei oferte pe placul său, iar Rotaru pare dispus să o activeze. Asta deoarece Mirel Rădoi, prima ţintă a oltenilor, nu e convins că U. Craiova are lotul suficient de bun pentru a ataca titlul şi Cupa României, iar Laszlo Balint e considerat un antrenor destul de defensiv, care şi-a croit CV-ul pe banca unor echipe de plan secund, care nu şi-au impus obiective precum cele la care visează pătimaşii suporteri de pe "Ion Oblemenco".
 
Pe placul conducerii pentru modul în care a transformat-o pe FC Voluntari în ultimul sezon, Ciobotariu mai are în spate o stagiune, 2014/2015, în care s-a luptat până în ultima etapă pentru titlul din Casa Liga 1 ca antrenor al celor de la ASA, dar a pierdut la limită lupta cu FCSB-ul condus de Constantin Gâlcă. Anul trecut, el a reuşit să-i ducă pe ilfoveni pe locul al patrulea la finalul sezonului, dar şi în finala Cupei României, pierdută cu 2-1 contra celor de la Sepsi OSK, echipa care a eliminat Universitatea Craiova în faza semifinalelor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri