Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Casemiro, foarte aproape să o părăsească pe Real Madrid. Suma ameţitoare pe care o va câştiga brazilianul la Manchester United

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20824374/1/profimedia-0696352858.jpg

Casemiro (30 de ani) este foarte aproape de o plecare de la Real Madrid. Manchester United îl doreşte pe mijlocaşul brazilian şi a ajuns la un acord cu ”Los Blancos”.

Casemiro este unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimii ani a lui Real Madrid, iar vestea transferului său la Manchester United a şocat multă lume, având în vedere destinaţia acestuia. Deşi Manchester United se află pe ultimul loc în Premier League, iar formaţia lui Erik ten Hag va juca în Europa League în acest sezon, brazilianul a acceptat oferta ”diavolilor roşii”, care este una fabuloasă din punct de vedere financiar.

Care este suma de transfer şi ce salariu va avea Casemiro

Jucătorul va semna un contract valabil pe 4 ani, cu opţiunea de a prelungi pe încă un sezon înţelegerea şi va încasa 21,5 milioane net anual, dublu faţă de salariul de la Real Madrid, conform The Sun.

Aceeaşi sursă anunţă că ”galacticii” vor primi şi ei o sumă impresionantă în schimbul lui Casemiro. Este vorba despre 71 de milioane de euro, ofertă la care Florentino Perez nu a stat mult pe gânduri, chiar dacă dorinţa fanilor şi a lui Carlo Ancelotti a fost ca mijlocaşul să rămână.

Casemiro este aşteptat astăzi să facă vizita medicală, iar anunţul oficial va fi făcut cât de curând. Doar Cristiano Ronaldo şi David de Gea câştigă mai mult decât brazilianul la Manchester United. Portughezul are un salariu de 29,5 milioane de euro, în timp ce De Gea câştigă anual 23 de milioane de euro.

  • Casemiro este cotat la 40 de milioane de euro de site-ul de specialitate, Transfermarkt.com.
  • Brazilianul are în palmares cu Real Madrid 5 Ligi ale Campionilor, 3 triumfuri la CM cluburi şi 3 titluri de campion în Spania.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele