adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15

Real Madrid Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

  • El Clasico: Barcelona - Real Madrid e LIVE pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, duminică, de la 17:15.

El Clasico e meciul aşteptat cu sufletul la gură de milioane de fani în fiecare an, iar acest sezon nu face excepţie, chiar daca cei doi granzi ai Spaniei traversează o perioadă de reconstrucţie.

Barcelona şi Real Madrid vor fi din nou faţă în faţă în această duminică, de la 17:15, iar Look Sport+ şi PrimaPlay.ro pun la bătaie premii speciale pentru fanii celor două formaţii.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este să dai LIKE pagini Look Sport de pe Facebook şi să adaugi un comentariu la postarea de mai jos, în care să-i dai tag prietenului, fan al echipei rivale, alături de care ţi-ai dori să urmăreşti derby-ul de pe 24 octombrie.   POSTAREA DEDICATĂ CAMPANIEI E DISPONIBILĂ AICI.

  • Câştigătorul şi prietenul căruia i-a dat TAG vor primi câte un tricou al echipei favorite din El Clasico şi câte o minge oficială Puma folosită la meciurile din LaLiga, în urma tragerii la sorţi.

REGULAMENTUL CAMPANIEI POATE FI CITIT AICI.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele