Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Cât va lipsi Vlad Chiricheş de la FCSB? Se prelungeşte perioada de absenţă

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21396182/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023.jpg

Vlad Chiricheş, fundaşul central al liderei din Superligă, FCSB, s-a operat în Finlanda din cauza accidentării suferite la finalul lunii august. Experimentatul stoper în vârstă de 34 de ani va putea reveni pe teren abia peste aproximativ 4 luni de acum înainte, informează Spotmedia.

FCSB speră ca Vlad Chiricheş să poată fi apt 100 % pentru partidele pe care vicecampioana en-titre urmează să le dispute în play-off, unde va fi decis titlul.

Suma impresionantă la care renunţă Vlad Chiricheş

Chiricheş a renunţat la salariu în momentul în care a aflat că trebuie să se opereze, respectiv la o sumă de 133.200 de euro. El ar fi putut reveni mai rapid pe teren dacă ar fi ascultat de stafful celor de la FCSB, care i-a recomandat o intervenţie chirurgicală încă din luna septembrie. Apărătoul central a vrut să încerce o variantă alternativă recomandată de medicul personal, însă rezultatul nu a fost unul pozitiv.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a lăudat gestul lui Vlad Chiricheş de a nu mai primi bani de la club în perioada în care va absenta din cauza alegerii sale personale. 

"Chiri va pleca marţi împreună cu medicul nostru în Finlanda. Problema pe care o are a fost rezolvată la alţi jucători, unii celebri, de către profesorul din Finlanda. Da, e o intervenţie chirurgicală. Va fi un consult şi în funcţie de ce va decide profesorul... accidentarea e de o natură destul de gravă.

Nu e ce ne doream, dar sperăm să fie ăsta finalul. Sperăm să se refacă. Medicul s-a uitat pe RMN, dar e foarte important şi consultul clinic în situaţii de genul ăsta. Probabil se va recurge la o intervenţie. 3-4 luni (n.r. - ar urma să fie pauza). Depinde de fiecare jucător.

Va fi o situaţie asemănătoare situaţiei lui Redondo la Milan. El va renunţa la bani. Rar se întâmplă aşa ceva. Rar găseşti jucători ca Vlad Chiricheş. Da, va renunţa la salariu!", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

7 meciuri a jucat Vlad Chiricheş pentru FCSB în actualul sezon. Ultima partidă a fost înfrângerea suferită de ”roş-albaştri” la Arad, împotriva UTA-ei cu 2-1, pe 28 august.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele