adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Cătălin Carp, gata să plece la mai bine. În Serbia sunt anunţate negocieri între fundaşul lui Dinamo şi Steaua Roşie Belgrad

Dinamo Publicat pe 30 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20530030/1/catalin-carp.jpg

Dinamo a pus eticheta pe Cătălin Carp (28 de ani) după numai patru meciuri, astfel că vrea să se despartă şi de el în această iarnă. Fundaşul din Republica Moldova este însă, potrivit presei din Serbia, în negocieri cu Steaua Roşie Belgrad, campioana din sezonul trecut.

Ar fi un adevărat pas în faţă pentru apărător, care ar pleca de la lupta pentru evitarea retrogradării din România, să se bată pentru titlu în Serbia. Carp ar pleca din nou din ţara noastră, după experienţele pe care le-a mai avut la CFR Cluj, FCSB şi Farul (pe atunci se numea Viitorul), reuşind să bifeze 40 de apariţii, fără gol marcat.

Cătălin Carp are 36 de selecţii şi două goluri pentru naţionala Republicii Moldova. Ultima oară a jucat pe 31 martie 2021, în meciul din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022, împotriva Israelului, când a şi înscris.

21 de meciuri a adunat Cătălin Carp, sezonul trecut, în prima ligă din Rusia, 9 pentru Tambov şi 12 pentru Ufa. Are 88 de jocuri şi 3 goluri în patru sezoane şi jumătate în campionatul Rusiei.

Vor veni jucători pregătiţi, care s-au antrenat şi au jucat măcar câteva meciuri la echipele lor. Nu ne mai lasă clasamentul să luăm jucători rămaşi în urmă, avem nevoie de jucători pregătiţi.

Nu putem lua extracomunitari din anumite motive, şi financiare: sunt mult mai scumpi. Şi formalităţile sunt mai dificile. O să luăm jucători români şi comunitari”, spunea Iuliu Murşan despre perioada de transferuri de la Dinamo.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele