adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Cătălin Moroşanu, mesaj emoţionant pentru Benny Adegbuyi, după victoria de senzaţie cu Badr Hari. ”Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19739932/1/moro-beny.jpg

Victorie fantastică obţinută de românul Benny Adegbuyi (35 de ani) în faţa legendarului Badr Hari, în gala  Gala Glory 76, organizată în Olanda, la Rotterdam.

  • Benny devine astfel primul român din istorie care învinge un campion mondial din K1, iar 2021 îi va aduce lui Adegbuyi foarte probabil o luptă cu centura de campion mondial pe masă.

Adegbuyi s-a impus prin KO tehnic, în runda a treia, după ce i-a spart nasul marocanului, care nu a mai putut continua confruntarea.

Cătălin Moroşanu a fost unul din cei care şi-au manifestat susţinerea pentru Adegbuyi încă cu câteva zile ca partida să înceapă, iar la finalul acesteia a ţinut să îi transmistă un mesaj emoţionant sportivului care a adus una din cele mai mari victorii din istoria sporturilor de contact din România.

„Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”, a scris Cătălin Moroşanu pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele