Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Nu i-a dat nicio şansă Juliei Riera Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Nu i-a dat nicio şansă Juliei Riera
VIDEO | Zeljko Kopic şi-a atins obiectivul. ”Pentru moment sunt mulţumit, trebuie să vedem cum facem” VIDEO | Zeljko Kopic şi-a atins obiectivul. ”Pentru moment sunt mulţumit, trebuie să vedem cum facem”
VIDEO | ”Cel mai urât meci în care am jucat în viaţa mea”. Denis Politic, aspru după remiza cu Miercurea Ciuc VIDEO | ”Cel mai urât meci în care am jucat în viaţa mea”. Denis Politic, aspru după remiza cu Miercurea Ciuc
Dinamo, făcută praf după egalul de la Miercurea Ciuc: „Penibil!” Dinamo, făcută praf după egalul de la Miercurea Ciuc: „Penibil!”
Lovitura pregătită de Dinamo! După ce s-au salvat, ”câinii” vor să aducă cel mai bun jucător al unei rivale din play-out Lovitura pregătită de Dinamo! După ce s-au salvat, ”câinii” vor să aducă cel mai bun jucător al unei rivale din play-out
VIDEO | Csikszereda - Dinamo 0-0. ”Câinii” au acceptat dominarea din retur a ciucanilor şi rămân în Superliga VIDEO | Csikszereda - Dinamo 0-0. ”Câinii” au acceptat dominarea din retur a ciucanilor şi rămân în Superliga

Cătălin Moroşanu, mesaj emoţionant pentru Benny Adegbuyi, după victoria de senzaţie cu Badr Hari. ”Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19739932/1/moro-beny.jpg

Victorie fantastică obţinută de românul Benny Adegbuyi (35 de ani) în faţa legendarului Badr Hari, în gala  Gala Glory 76, organizată în Olanda, la Rotterdam.

  • Benny devine astfel primul român din istorie care învinge un campion mondial din K1, iar 2021 îi va aduce lui Adegbuyi foarte probabil o luptă cu centura de campion mondial pe masă.

Adegbuyi s-a impus prin KO tehnic, în runda a treia, după ce i-a spart nasul marocanului, care nu a mai putut continua confruntarea.

Cătălin Moroşanu a fost unul din cei care şi-au manifestat susţinerea pentru Adegbuyi încă cu câteva zile ca partida să înceapă, iar la finalul acesteia a ţinut să îi transmistă un mesaj emoţionant sportivului care a adus una din cele mai mari victorii din istoria sporturilor de contact din România.

„Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”, a scris Cătălin Moroşanu pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele