Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Cătălin Straton, reacţie despre experienţa de la FCSB: ”Am înţeles situaţia şi nu am ce să le reproşez”

FCSB Publicat pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20732937/1/straton.png

Cătălin Straton a plecat de la FCSB şi a semnat cu FC Argeş, dar cu toate acestea are cuvinte de laudă la adresa conducătorilor şi staffului tehnic ale grupării bucureştene. Portarul a părăsit vicecampioana României în relaţii bune cu Mihai Stoica, dar şi cu Toni Petrea, cărora le-a mulţumit.

Straton a recunoscut că a dat curs propunerii formaţiei din Piteşti pentru faptul că şi-a dorit să apere. Ştia că la FCSB va apăra foarte rar, lucru de care a fost înştiinţat, şi a mers la FC Argeş pentru că va avea şanse mai mari să fie utilizat.

”Şi mâine dacă-mi spune cineva că sunt rezervă ştiu ce am de făcut, adică să mă pregătesc mai bine. Fiecare părere o pot schimba, drept dovadă că atunci când am intrat, am intrat bine…Mai e şi politica clubului, iar ei (n.red. – FCSB) se bazează pe tineri. Au doi copii extraordinari, vine şi Ducan.

Eu am înţeles situaţia şi nu am ce să le reproşez. S-au purtat cu mine ca un ou. Şi domnul Meme Stoica, şi Marius Popa, şi domnul Toni Petrea, toşi din staff au fost foarte ok cu mine. Zici că eu eram titularul…” a declarat Cătălin Straton pentru ProSport.

Cătălin Straton, contract pe 2 ani cu FC Argeş

FC Argeş a anunţat, săptămâna trecută, că a obţinut serviciile portarului Cătălin Straton, în vârstă de 32 de ani, ultima dată component al FCSB.

Acordul este pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul.

Deşi mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureştean a dorit să-şi încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali”, a precizat FC Argeş.

Am ales FC Argeş în primul rând pentru că mi-am dorit să am şansa să joc mai mult, mi-am dorit să bifez echipe bune, cu tradiţie. Nu a fost o decizie grea. Am văzut faptele care spun totul, nu e uşor să prinzi play-off-ul, nu e uşor să faci din nimic din nou o echipă de top, pentru că şi aici a lipsit fotbalul la nivel înalt o perioadă bună de timp. Iar FC Argeş este FC Argeş”, a declarat Straton.

În cele două sezoane petrecute la vicecampioana României, Straton a apărat poarta roş-albaştrilor în 8 partide. Rapid Bucureşti, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pentru care a mai evoluat noua achiziţie a grupării din Trivale.

Obiectivul FC Argeş în noul sezon este intrarea în play-off.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele