Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Câţi bani încasează CFR Cluj dacă elimină Lazio din Conference League

Conference League Publicat pe 16 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21021175/1/cfr-2023.jpg

CFR Cluj se află în faţa unei duble foarte importante în Conference League, cu Lazio, iar turul va avea loc în această seară, la Roma. Dacă va trece în etapa următoare a competiţiei, campioana României va mai aduna o sumă importantă la cea pe care deja şi-a asigurat-o, de 600.000 de euro.

Până la dubla cu Lazio Roma, CFR Cluj are în conturi în jur de 5,2 milioane de euro din parcursul din Conference League, iar în cazul unui succes în această dublă va ajunge la aproape 6 milioane de euro. O sumă deloc de neglijat pentru campioana României, care acoperă o parte bună din bugetul de pe un sezon.

Turul Lazio - CFR Cluj, joi seară, de la ora 22:00

CFR Cluj joacă manşa tur din play-off-ul Conference League pe terenul celor de la Lazio Roma. Partida va putea fi urmărită live text pe www.PrimaSport.ro.

Ambele formaţii abordează partida de pe ”Olimpico” în scădere de formă. Lazio are doar 2 remize în ultimele 4 partide, în timp ce campioana României a cedat în ultimele două partide din campionat fără să marcheze gol, lucru complet nespecific pentru trupa lui Dan Petrescu.

Lazio - CFR este o confruntare cu istoric. Cele două formaţii s-au întâlnit în 2019, în Europa League. CFR Cluj a câştigat pe teren propriu cu 1-0 şi a cedat în deplasare, cu 2-1.

Sarri are temele bine făcute

Tehnicianul echipei Lazio Roma, Maurizio Sarri, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în cupele europene nu contează blazonul unei echipe şi că CFR Cluj, adversara din Conference League, are jucători care i-au atras atenţia.

Reputatul tehnician italian a vorbit şi despre situaţia lui Ştefan Radu, care este indisponibil pentru meciul de joi seara.

”Ştefan nu e cu noi, are probleme medicale. I-am studiat, am văzut multe meciuri ale lui CFR Cluj în ultima perioadă. Am văzut doi-trei jucători interesanţi, internaţionali. Este şi acest Krasniqi.

Este inutil să ne gândim la blazon, în Europa toate meciurile sunt strânse, să gândim altfel ar fi o dovadă de superficialitate”, 
a explicat tehnicianul lui Lazio.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri