Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Cauţi motivaţie pentru rezoluţiile tale sportive? S-a lansat un nou magazin online - fă cunoştinţă cu Sportano.ro!

Noutăți Publicat pe 14 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20774804/1/celemaibunesporturipentruvara1.jpg

Pentru multe persoane, sportul face parte din rutina zilnică. Fie că vorbim despre jogging, mers la sală, aerobic, sporturi de iarnă, sporturi acvatice sau plimbări cu bicicleta, cu toţii ştim sigur că mişcarea ne menţine tonusul ridicat, îmbunătăţeşte starea de spirit în general şi fortifică sistemul imunitar.

Activitatea fizică este esenţială - încetineşte procesul de îmbătrânire, sprijină organismul în lupta contra bolilor, eliberează stresul din organism, reduce excesul de grăsime şi ne ajută să obţinem o siluetă armonioasă. Iar atunci când arăţi excepţional, automat te simţi excepţional! Testează-ţi limitele, îndrăzneşte să ieşi din zona de confort şi încearcă sporturi noi cu Sportano!

Articole şi echipamente complete pentru amatori şi sportivi de performanţă

Cunoşti beneficiile unei vieţi active, însă îţi lipseşte motivaţia să te apuci de treabă. Fă primul pas şi alege să faci ce îţi place. Experimentează, descoperă, simte adrenalina şi îmbunătăţeşte calitatea vieţii adoptând un nou stil mai dinamic cu Sportano.ro!

Fă-ţi vacanţa altfel cu Sportano! Fie preferi plimbările prin parc, fie alegi drumeţiile de weekend, ori te rezumi la scheme de skateboarding, vara aceasta petrece-o în natură!  Consultă selecţia completă de articole şi echipamente disponibile în magazinul sport, special concepute pentru sporturi urbane, montane, acvatice, drumeţii, sau chiar sporturi de iarnă. Pentru momentele petrecute cu familia sau cu gaşca, avem pentru tine cele mai cool role, biciclete urbane, de trekking, de curse sau electrice, dar şi echipamente de protecţie pentru copii şi adulţi. Păstrează-ţi entuziasmul pentru viaţa şi practică cele mai utile scheme cu colecţia de skateboard-uri destinate fiecărui nivel de experienţă

Nu îţi face probleme că ai putea întâmpina anumite incidente, tipice unui anumit sport. Magazinul nostru promovează mişcarea şi îţi pune la dispoziţie accesorii şi echipamente complete de protecţie care poartă semnătura brandurilor de lux în industria articolelor sportive – Adidas, Alpina, BUFF, CMP, Columbia, 4F, Fila, Lacoste, Maloja, Nike, Reebok, etc. - pentru ca tu să fii în siguranţă şi să poţi duce sportul favorit la următorul nivel.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20774804/2/2.jpg

Echipamente speciale şi materiale de protecţie pentru condiţii extreme

Din respect pentru clienţi, magazinul sport de specialitate se remarcă şi prin colecţia deosebită de echipamente fabricate din materiale de calitate superioară. Ce poate fi mai neplăcut decât să simţi frigul în timpul drumeţiilor, să îţi uzi hainele în timpul surfingului sau să rişti afecţiuni ale pielii din cauza materialelor de slabă calitate? Cu Sportano scapi de asemenea incidente şi te simţi mereu incredibil. 

Fiecare categorie de sport implică riscuri caracteristice, dar asta nu trebuie să te descurajeze să rămâi în zona ‘’caldă’’ de confort. Echipamentele sportive sunt o investiţie inteligentă care durează perioade lungi de timp. Piesele vestimentare conţin fibre naturale, care permit ventilaţia aerului, conferă o senzaţie plăcută la contactul cu pielea, permit o întreţinere uşoară şi asigură un nivel ridicat de rezistenţă la uzură. De asemenea, vestimentaţia sportivă poate conţine un mixt de fibre naturale şi sintetice, care sunt indicate sporturilor solicitante sau activităţilor intense. Fibrele sintetice elimină umezeala, menţin pielea uscată, confort în timpul purtării şi în plus, se curăţă şi se usucă rapid. Astfel, ai mereu la îndemână haine curate şi pregătite pentru o nouă aventură! 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20774804/3/3.png

Produse indispensabile pentru sporturi urbane, vacanţe, concedii sau ieşiri de weekend

Drumeţiile, picnicurile sau verile pe plajă devin o amintire unică dacă porneşti la drum echipat corespunzător. Foloseşte filtrele de căutare şi fii cu un pas mai aproape de produsele destinate nevoilor personale şi bugetului alocat. Optează pentru saci de dormit din poliester, rucsaci de tip urban/ trekking/ drumeţie cu capacitate şi compartimentare adecvată nevoilor tale, corturi şi accesorii de plajă/ trekking/ camping, plăpumi turistice sau echipamente de căţărare.

Sportano este aliatul sportivilor împătimiţi! În magazinul sport se adună cele mai populare branduri cu produse unice, adresate tuturor disciplinelor sportive. Aşadar, fie că adori mersul pe bicicletă, fie că eşti un alpinist convins sau un iubitor al lumii subacvatice, gama de echipamente de marcă mulţumeşte aşteptările tuturor.

Servicii ingenioase pentru vacanţe spontane

Te-ai trezit peste noapte cu o invitaţie de nerefuzat la munte sau la mare? Ai chef weekend-ul acesta sa cucereşti un nou pisc sau să te retragi în inima naturii numai tu cu tine şi...un cort? Realizează o listă cu produsele ‘’must-have’’ pentru aventura ta, profită de serviciile de livrare rapidă şi fii pregătit să primeşti achiziţia direct la adresa indicată de tine în doar câteva ore!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20774804/4/4.jpg

Produsele magazinului nostru de sport implică tehnologii şi sisteme de ultimă generaţie, astfel ca amatorii şi profesioniştii să practice sportul la un nivel superior şi să îşi depăşească slăbiciunile. Oricând ai nevoie de ajutor specializat sau de cele mai bune sugestii, poţi miza pe experienţa echipei noastre de specialişti care asigură asistenţă şi consultanţă în toate etapele achiziţiei. Mulţumită iubirii noastre pentru sport pe care o împărtăşim clienţilor noştri, toţi cei care ne ‘’trec pragul’’ se molipsesc de dorinţa de a insufla vieţii mai mult dinamism.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Alte știri

Ultimele articole Toate articolele