Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Cazul Shuai Peng | Federaţia Internaţională de Tenis nu îşi suspendă turneele din China

Tenis Publicat pe 6 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20494624/1/shuai-peng-twitter.png


Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), David Haggerty, a declarat că nu există planuri de suspendare a turneelor ​​din China, în urma scandalului legat de jucătoarea Peng Shuai, informează lequipe.fr.
 
Astfel, ITF nu va urma exemplul WTA, care şi-a suspendat turneele din China după ce Shuai Peng a dispărut din viaţa pulică, în urma dezvălurilor că a fost violată de un fost vicepremier chinez.
 
"Nu vrem să pedepsim un miliard de oameni, aşa că vom continua să organizăm turneele pentru juniori şi seniori acolo, deocamdată", a declarat David Haggerty, pentru BBC.
 
El a spus că ITF va "lucra în culise" pentru a rezolva problema. Federaţia Internaţională organizează Cupa Davis, Cupa Billie Jean King (fostă FedCup) şi multe turnee challenger şi futures.
 
Există încă o mare îngrijorare în lumea tenisului cu privire la soarta lui Peng Shuai, fost număr unu mondial la dublu, care a dispărut la câteva săptămâni după ce a acuzat un fost înalt oficial al regimului chinez de viol. Reapariţia sa în public, orchestrată de mass-media de stat chineză, nu a fost suficientă pentru a linişti apele.
 
Autorităţile chineze au fost furioase după ce WTA şi-a suspendat turneele din ţară, denunţând o "politizare a sportului".
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele