adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Lovitură de teatru la FCSB! Cine va decide primul 11 şi schimbările pentru restul meciurilor din Superligă BREAKING NEWS ǀ Lovitură de teatru la FCSB! Cine va decide primul 11 şi schimbările pentru restul meciurilor din Superligă
VIDEO | Rapid – Farul 0-0, LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au tras de două ori în bară VIDEO | Rapid – Farul 0-0, LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au tras de două ori în bară
VIDEO | În Giuleşti e din nou sărbătoare. Fanii Rapidului fac spectacol la meciul cu Farul VIDEO | În Giuleşti e din nou sărbătoare. Fanii Rapidului fac spectacol la meciul cu Farul
VIDEO | Chelsea nu se regăseşte. A pierdut cu Aston Villa şi e pe 11 în Premier League VIDEO | Chelsea nu se regăseşte. A pierdut cu Aston Villa şi e pe 11 în Premier League
VIDEO ǀ Bayern Munchen – Borussia Dortmund 4-2! Bavarezii trec pe primul loc în Bundesliga. BVB îşi salvează onoarea în a doua repriză VIDEO ǀ Bayern Munchen – Borussia Dortmund 4-2! Bavarezii trec pe primul loc în Bundesliga. BVB îşi salvează onoarea în a doua repriză
VIDEO | Inter cedează pe teren propriu cu Fiorentina şi poate pierde podiumul la finalul etapei din Serie A VIDEO | Inter cedează pe teren propriu cu Fiorentina şi poate pierde podiumul la finalul etapei din Serie A

Ce a făcut Adrian Mititelu când a venit Laszlo Dioszegi în Craiova. Reacţia patronului de la Sepsi

Sepsi OSK Publicat pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21002633/1/dioszegy.jpg

Evenimentele de la partida dintre Sepsi şi FC U Craiova continuă să fie în centrul atenţiei, chiar şi la câteva zile de la moment în sine. Recent, patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe a povestit cum a fost primit de Adrian Mititelu la Craiova, în momentul în care echipa lui a mers pentru partidele din campionat de pe ”Ion Oblemenco”.

Laszlo Dioszegi i-a mulţumit public lui Mititelu pentru faptul că nu a ţinut cont de etnia din care provine şi că s-a comportat normal, civilizat, deşi fanii echipei FC U Craiova sunt rigizi în momentul în care vine vorba de etnicii maghiari din România.

Chiar vreau să-i mulţumesc domnului Mititelu pentru că a vorbit foarte frumos şi, când am fost la Craiova, ne-a primit foarte frumos, a venit, ne-a strâns mâna şi chiar a vorbit foarte frumos cu mine.

Şi noi la, rândul nostru, am spus că n-avem nicio problemă cu el. Problema mare e între el şi galeria lui, nu e treaba mea să înţeleg, dar nu înţeleg de ce atâta înverşunare între cele 2 părţi.

Eu cred că cel mai repede trebuie să rezolve chestia asta, dacă nu eşti în relaţii bune cu suporterii tăi, iată ce se poate întâmpla”, a spus Laszo Dioszegi la Sport Total FM.

Comisia de Disciplină a FRF a amânat cazul incidentelor de la meciul Sepsi – FC U Craiova

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis amânarea pentru săptămâna viitoare a cazului incidentelor care au dus la suspendarea meciului Sepsi – FCU 1948 Craiova.

“ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. U Craiova 1948 – Incidente - Termen 8.02.2023”, se arată pe site-ul LPF.

Decizii ale Comisiei de Disciplină:

U Craiova 1948 vs. AFC UTA Arad – Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul U Craiova 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

FC FCSB vs. FCV Farul Constanţa - Eliminare Dawa Tchakonte Joyskim Aurelien (gazde) - În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează fotbalistul cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele