Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Ce a făcut Adrian Mititelu când a venit Laszlo Dioszegi în Craiova. Reacţia patronului de la Sepsi

Sepsi OSK Publicat pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21002633/1/dioszegy.jpg

Evenimentele de la partida dintre Sepsi şi FC U Craiova continuă să fie în centrul atenţiei, chiar şi la câteva zile de la moment în sine. Recent, patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe a povestit cum a fost primit de Adrian Mititelu la Craiova, în momentul în care echipa lui a mers pentru partidele din campionat de pe ”Ion Oblemenco”.

Laszlo Dioszegi i-a mulţumit public lui Mititelu pentru faptul că nu a ţinut cont de etnia din care provine şi că s-a comportat normal, civilizat, deşi fanii echipei FC U Craiova sunt rigizi în momentul în care vine vorba de etnicii maghiari din România.

Chiar vreau să-i mulţumesc domnului Mititelu pentru că a vorbit foarte frumos şi, când am fost la Craiova, ne-a primit foarte frumos, a venit, ne-a strâns mâna şi chiar a vorbit foarte frumos cu mine.

Şi noi la, rândul nostru, am spus că n-avem nicio problemă cu el. Problema mare e între el şi galeria lui, nu e treaba mea să înţeleg, dar nu înţeleg de ce atâta înverşunare între cele 2 părţi.

Eu cred că cel mai repede trebuie să rezolve chestia asta, dacă nu eşti în relaţii bune cu suporterii tăi, iată ce se poate întâmpla”, a spus Laszo Dioszegi la Sport Total FM.

Comisia de Disciplină a FRF a amânat cazul incidentelor de la meciul Sepsi – FC U Craiova

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis amânarea pentru săptămâna viitoare a cazului incidentelor care au dus la suspendarea meciului Sepsi – FCU 1948 Craiova.

“ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. U Craiova 1948 – Incidente - Termen 8.02.2023”, se arată pe site-ul LPF.

Decizii ale Comisiei de Disciplină:

U Craiova 1948 vs. AFC UTA Arad – Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul U Craiova 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

FC FCSB vs. FCV Farul Constanţa - Eliminare Dawa Tchakonte Joyskim Aurelien (gazde) - În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează fotbalistul cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele