Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Ce a făcut Adrian Mititelu, după ce fiul său a fost la un pas să bată un suporter!

FC U Craiova 1948 Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20992137/1/adm.jpg

Familia Mititelu pare destul de nervoasă în ultima perioadă, iar la nici 24 de ore după ce Adrian Mititelu Jr. a fost la un pas să bată un suporter, seniorul a avut o ieşire incredibilă faţă de un fost jucător, Liviu Ganea, fost campion al României, fost atacant la CFR Cluj sau la Dinamo.

Adrian Mititelu a avut o intervenţie într-o emisiune televizată şi a fost deranjat de părerea pe care şi-a dat-o Ganea cu privire la partida dintre FC U Craiova şi UTA, scor 1-1.

Am avut 1-0, puteam să le dăm 3-4, la noi e problemă până dăm primul gol, până ies adversarii din carapace. Este pentru prima oară când ne domină o echipă acasă, noi care am dominat toate echipele din România. Îmi pare rău că invitatul dumneavoastră… care a fost şi el un fotbalist foarte mediocru, dar îşi dă cu părerea de zici că…

părerea mea că nici măcar la capitolul mediocru nu te poţi încadra, văd că îţi dai cu părerea ca specialist. Eşti un nespecialist al fotbalului. O asemenea emisiune de mare anvergură nu şi-a găsit un alt invitat să-şi dea cu părerea.

(N.r. – Faţă de Ganea) Ai putea să fii la o emisiune de judeţ, pe undeva. A juca şi el pe acolo, au jucat mii de fotbalişti la Dinamo şi CFR Cluj. Singura chestiune a lui e că-l chema Ganea ca pe Ganea adevăratul, asta am reţinut eu la băiatul ăsta. Pentru mine a fost un fotbalist mediocru. De câte ori l-am văzut numai rău vorbeşte de echipa noastră. Ai venit la mine în birou când eram junior să te iau în echipă? Ai uitat?”, a fost spus Mititelu serior la ProArena.

În ciuda celor afirmate de Adrian Mititelu, nu se poate spune că Liviu Ganea este un fost fotbalist mediocru, evoluând la echipe precum Dinamo, Astra, CFR Cluj, Concordia Chiajna sau CSMS Iaşi. Născut la Brăila, Ganea a adunat două titluri în CV, cu Dinamo în 2007 şi CFR Cluj în 2012.

Are şi o Cupă a României, tot cu Dinamo, în 2012, dar şi un total de peste 150 de meciuri în Liga 1 şi peste 30 de goluri.

Florin Răducioiu, reacţie dură după ce Adrian Mititelu Jr. a sărit la bătaie

Au fost scene incredibile la Craiova, unde fiul lui Adrian Mititelu, Adrian Mititelu Jr., a sărit la bătaie, culmea, din cauza unui fan al propriei echipe care l-a enervat. La finalul confruntării cu UTA, scor 1-1, fiul patronului de la FC U Craiova a avut anumite schimburi de replici cu un suporter nervos, probabil, pe fondul rezultatelor şi evoluţiilor slabe ale echipei.

Atât de nervos a fost Adrian Mititelu Jr., încât a fost oprit cu greu de jandarmii care au liniştit spiritele în cele din urmă. Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au caracterizat în cuvinte dure ce s-a întâmplat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, precizând că e inadmisibil ca astfel de secvenţe să aibă loc, mai ales din partea unui conducător de club.

E inadmisibil un asemenea comportament, chiar dacă ai fost provocat. Trebuie să ai control, reprezinţi o echipă de fotbal. Eşti fiul unui patron de fotbal, nu poţi să te prezinţi într-un mod grobian, de needucat! Îmi pare rău de ce s-a întâmplat! Imagini suburbane, care mă lasă... .

Inadmisibil aşa ceva, trebuie să dai exemplu, reprezinţi un oraş, e inadmisibil!”, a spus Florin Răducioiu, iar Viorel Moldovan şi-a spus şi el părerea:

Ce cuvinte aş putea avea? Sunt de acord cu Radu, nu se poate aşa ceva. Dar pe mine nu mă mai surprinde nimic. Poate exista situaţie de genul oriunde, şi în Franţa, dar mult mai greu de văzut. Eşti frustrat, eşti supărat, dar trebuie să te controlezi”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri