Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Ce a spus antrenorul lui Juventus, după suspendarea lui Paul Pogba

Juventus Publicat pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21510983/1/profimedia-0775220823.jpg

Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a declarat sâmbătă că fotbalul a pierdut "un jucător extraordinar" odată cu suspendarea de patru ani a lui Paul Pogba pentru dopaj.

"Din punct de vedere uman, mă întristează foarte mult şi mai ales din punct de vedere fotbalistic, fotbalul pierde un jucător extraordinar", a declarat Allegri într-o conferinţă de presă.

"Am fost destul de norocos să lucrez cu el, să-l antrenez, jucători ca el sunt foarte greu de găsit (...). Paul este un băiat fantastic", a adăugat el, precizând că i-a transmis un mesaj joi, când tribunalul antidoping italian a anunţat că l-a suspendare pentru patru ani pe campionul mondial din 2018.

Cu toate acestea, Allegri nu a dorit să revină asupra fondului cazului Pogba, întrucât "există o procedură în curs de desfăşurare", a amintit el.

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a reacţionat joi la suspendarea jucătorului de la Juventus, afirmând că "nu-şi poate imagina că Paul a avut intenţia sau dorinţa de a se dopa".

Pogba, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat pozitiv la testosteron în august 2023, în timpul primei etape a campionatului italian, deşi nu a participat la acel meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele