Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Ce a spus oficialul lui Hermannstadt după înjumătăţirea suspendării lui Ţicu. ”Iancu nu va juca alte câteva luni”

Hermannstadt Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21398460/1/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

Dani Coman a reacţionat, după ce pedeapsa lui Ţicu a fost înjumătăţită şi a revenit pe teren în meciul Petrolul - FC Botoşani 2-1, în care a şi marcat. 

Valentin Ţicu a primit, iniţial, 16 etape de suspendare după ce l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu, fotbalist la Hermannstadt. Jucătorul Petrolului a decis să facă recurs, iar comisia a redus pedeapsa la doar 8 etape de suspendare, astfel că a putut juca în partida cu Botoşani.

Preşedintele lui Hermannstadt consideră că reducerea pedepsei a fost una corect, spunând că fundaşul nu avut intenţia de a-l accidenta pe Iancu.

”E vorba despre un fotbalist şi cel mai important e ca el să joace. Din păcate, Iancu nu va juca alte câteva luni de acum înainte. Nu m-a interesat mult ce se întâmplă cu Ţicu. Dacă aşa s-a decis… pe noi nu ne afectează cu nimic.

Să îl ajute Dumnezeu să fie sănătos, să ajungă la naţională, pentru că e un jucător bun. Nu avem nimic de reproşat comisiei. Este adevărat că am refuzat, nu puteam influenţa nicicum comisia.

Noi am spus foarte clar, şi anume că nu a fost o intervenţie voită, chiar dacă a intervenit periculos. Nu stăm în banii ăia, lui Iancu i-am mărit contractul pentru perioada în care va sta în afara terenului.

Ne interesează jocul nostru, să fim mai buni de la zi la zi şi să demonstrăm că suntem mai buni decât Petrolul sau alţii indiferent de ce se întâmplă. Pe mine mă interesează echipa mea, dacă noi suntem bine, ne putem lupta cu orice echipă din campionatul intern”, a spus Dani Coman, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele