adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

CE de canotaj: Încă o medalie de aur pentru România, la dublu rame masculin

Sporturi Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20816093/1/cozmiuc.jpg

Echipajul de dublu rame masculin (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a câştigat încă o medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

România a fost urmată de Marea Britanie şi Spania.

Este a doua medalie de aur pentru România, sâmbătă, după cea obţinută de Denis Tâlvescu şi Ioana Vrânceanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele