Ultima oră
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem

Ce decizie a luat Neymar în legătură cu viitorul lui la PSG după ce ”s-a rupt”! Anunţul presei din Franţa

PSG Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21025913/1/profimedia-0685654351.jpg

Neymar nu are nicio intenţie să plece de la PSG la finalul acestui sezon

Atacantul brazilian Neymar nu are nicio intenţie să plece de la Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, a anunţat, marţi, cotidianul L'Equipe.

Potrivit sursei citate, nici chiar o eventuală plecare a lui Lionel Messi, al cărui contract expiră în iunie, nu îl va face pe brazilian să se răzgândească.

"Totuşi, anturajul său continuă să "asculte piaţa”, dar aceasta este una restrânsă din cauza salariului jucătorului", susţine cotidianul francez.

Mai mult, Neymar chiar ar dori să-şi ducă până la capăt contractul care expiră în 2027.

Cât va lipsi Neymar după accidentare

Neymar s-a accidentat în ultimul meci din campionat, iar starul brazilian a primit un verdict dur.

PSG s-a impus dramatic contra celor de la Lille, cu scorul de 4-3, în Ligue 1. Campioana Franţei a marcat golul victorie, în minutul 90+5, după o lovitură liberă executată magistral de Lionel Messi.

Parizienii au revenit de la 2-3, dar victoria a fost umbrită. PSG a suferit o pierdere de marcă în minutul 51. Neymar a suferit o accidentare dură şi a fost schimbat cu Ekitike. Starul brazilian a avut nevoie de intervenţia echipei medicale şi a părăsit terenul în lacrimi.

Oficialii francezi au dezvăluit că jucătorul a suferit o accidentare la gleznă şi urmează să fie supus mai multor investigaţii. Totuşi, fotbalistul ar urma să fie indisponibil în următoarele două-trei săptămâni. 

Vestea nu este deloc bună pentru PSG, deoarece starul brazilian va rata partida din Champions League, cu Bayern Munchen.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele