Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Ce efort trebuie să facă Becali pentru Miculescu: "Va costa mai mult de un milion de euro!". Cum vede Florin Prunea situaţia

UTA Arad Publicat pe 4 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20694641/1/miculescu.jpg


Potenţiala câştigare a titlului îl face pe Gigi Becali să se gândească la noi transferuri spectaculoase în perioada de mercato din vară, iar ţinta numărul unu a finanţatorului FCSB este David Miculescu, atacantul în vârstă de 20 de ani al celor de la UTA care şi-a prelungit de curând înţelegerea cu "Bătrâna Doamnă". Pentru Florin Prunea, transferul se va face doar dacă omul de afaceri va fi de acord să scoată din buzunar o sumă peste un milion de euro.
 
În momentul în care Becali a pus pe masă aproximativ 700.000 de euro pentru transfer, în iarnă, UTA a refuzat şi a cerut un milion de euro, chiar dacă vârful de atac era în ultimele şase luni de contract. Acum, scenariul e diferit, pentru că Miculescu a semnat prelungirea până în 2024, iar conducătorii arădeni vor mări preţul. Unul care va ajunge la peste un milion de euro, după părerea lui Florin Prunea, care crede că investiţia într-un jucător precum Miculescu ar fi justificată, chiar dacă poate fi considerată una foarte mare pentru campionatul intern:
 
"Ăsta mic (n. red - Miculescu) a semnat prelungirea contractului. Eu cred că oricine are un preţ, e şi cazul lui Miculescu. Cu siguranţă că dacă cei de la UTA vor dori… dar cred că în momentul de faţă, dacă a semnat prelungirea contractului, va fi mai mult de un milion. Un milion a fost când era la final de contract, înainte cu şase luni, părerea mea. Dar e un jucător care, din punctul meu de vedere, şi-ar merita investiţia. N-aş plăti mai mult de 800 de mii plus un procent dintr-un viitor transfer al lui Miculescu", a declarat fostul portar al Generaţiei de Aur, pentru ProSport.

Becali vede în Miculescu atacantul căutat în acest sezon

În anul în care a început să joace, în sfârşit, fotbalul dorit de finanţator, FCSB a dus lipsă de un atacant de meserie, care să finalizeze acţiunile construite de Olaru, Tănase, Popescu şi Coman. Au dezamăgit Keşeru, Dumiter sau Mamut, iar Becali a anunţat, după victoria cu FC Argeş (4-0), că e în căutarea unui număr nouă. Dar şi că se gândeşte la Miculescu: 
 
"Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA. Au fost şi nişte discuţii acum ceva timp, dar nu s-au concretizat. Acum am văzut că băiatul şi-ar dori totuşi să plece afară. Aşa am văzut eu nişte declaraţii. Mi-ar plăcea să vină la noi, dar acum, hai să văd ce vom face noi cu titlul, iar de la vară vom încerca poate să mai avem o discuţie cu UTA şi cu băiatul. Vreau să văd clar ce îşi doreşte şi băiatul, că dacă el nu vrea să vină la noi, atunci nu mai are rost să facem cu nimeni nicio discuţie", a spus latifundiarul din Pipera, pentru sursa citată.

Miculescu a refuzat MLS pentru a rămâne la Arad

De curând, UTA a acceptat o ofertă din MLS, de la Charlotte, dar Miculescu le-a transmis oficialilor arădeni că nu vrea să plece în Statele Unite ale Americii şi că obiectivul său e să ajungă în unul dintre campionatele de top ale Europei. În paralel, a acceptat oferta de prelungire a contractului, până în 2024, încercând astfel să aducă o sumă importantă şi în conturile clubului la care a crescut:
 
”Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament.
 
Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipe şi prin pase decisive. În următorul campionat plecăm cu gândul la play-off, avem o echipă bună, chiar îmi pare rău că nu am ajuns în primele 6 în acest sezon, dar sperăm să reuşim în stagiunea următoare”, a spus Miculescu, în momentul în care a semnat noul contract cu UTA Arad,
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele