Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Ce i-a transmis McGregor lui Khabib Nurmagomedov, după ce tatăl acestuia a intrat în comă

UFC Publicat pe 15 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19362913/1/mcgregor.jpg

Abdulmanap Nurmagomedov, tatăl luptătorului Khabib, se află în comă, după ce a suferit mai multe complicaţii din cauza unei afecţiuni pulmonare. Presa din Rusia a afirmat că poate fi de vină şi contactarea virusului COVID-19.

Conor McGregor, aflat în dispută directă cu Khabib Nurmagomedov de mai mult timp, după meciul din urmă cu un an şi jumătate, a lăsat certurile de o parte şi a transmis un mesaj prin care îi urează lui Abdulmanap să se recupereze cât mai repede. Campionul irlandez a încurajat şi familia, să fie puternică.

Mă rog pentru însănătoşirea lui Abdulmanap Nurmagomedov, un om responsabil pentru foarte mulţi campioni mondiali la diferite discipline. Un adevărat maestru în artele marţiale. Sunt foarte trist să aud această veste. Mă rog pentru familia Nurmagomedov”, a scris Conor McGregor, pe contul său de Twitter.

Khabib Nurmagomedov trebuia să intre în cuşcă pe timpul pandemiei. Partida cu Tony Ferguson a fost anulată, dar între cei doi sportivi a început un ”război” al cuvintelor pe site-urile de socializare şi în media. Totul a pornit în momentul în care Khabib a anunţat că nu vrea să se lupte decât după ce dispar problemele cu coronavirusul.

Show-ul UFC continuă în direct pe posturile LOOK cu un event spectaculos. UFC Fight Night se vede LIVE pe Look Sport, duminică, de la 04:00 şi în premieră pe Look Sport, de la 23:00, având cap de afiş disputa Alistair Overeem vs. Walt Harris. Clasat pe locul 8 mondial, Overeem (39 de ani) e unul dintre cei mai buni luptători din istoria MMA, însă nu e favorit în faţa lui Harris (36 de ani), care are 3 victorii înainte de limită în ultimele patru confruntări.

Va fi cu siguranţă o nouă luptă memorabilă pentru circuitul UFC, între doi luptători care au împreună 36 de victorii prin KO sau KO tehnic.

Main Card UFC Fight Night - Eveniment susţinut de Casa Pariurilor:

    1. Heavyweight: Alistair Overeem vs. Walt Harris

    2. Strawweight feminin: Claudia Gadelha vs. Angela Hill

    3. Featherweight: Dan Ige vs. Edson Barboza

    4. Middleweight: Eryk Anders vs. Krzysztof Jotko

    5. Featherweight: Song Yadong vs. Marlon Vera

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele