Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

Ce jucători vrea să aducă Becali la FCSB. "Eu vreau fundaşi puternici, de 24-25 de ani"

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20716148/1/fcsb-2.jpg

Gigi Becali începe curăţenia de vară la FCSB. Acesta pregăteşte schimbări la nivelul compartimentului defensiv şi a anunţat despărţirea de Paulo Vinicius, adus anul trecut de la rivala CFR Cluj.

Veteranul brazilian în vârstă de 37 de ani a fost o piesă de bază în angrenajul echipei lui Toni Petrea până să se accidenteze. Ieşit din calcule, sud-americanul a fost înlocuit de Andrei Miron în centrul apărării, lângă Iulian Cristea.

Becali a explicat că echipa sa are nevoie de fundaşi mult mai tineri, care să fie eficienţi la jocul aerian.

”Vinicius pleacă. Cine termină contractul, pleacă. El era bun, dar dacă la meciul cu Universitatea Craiova a luat gol printre picioare. Este foarte puternic, dar are o vârstă. Eu am nevoie de fundaşi puernici, de 24-25 de ani, care să dea cu capul”, a spus Becali, pentru Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele