Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Ce lovitură! Echipa care a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu. ”Este una dintre ţintele noastre pentru vară”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21527740/1/munteanu.jpg

Victor Angelescu anunţă lovitura de mercato pe care Rapid o pregăteşte. Giuleştenii îl vor pe Louis Munteanu (21 de ani), ce evoluează la Farul sub formă de împrumut de la Fiorentina.

  • 5 goluri în 21 de apariţii stagionale a bifat atacantul în Superliga.

”Ni-l dorim pe Louis Munteanu, este una dintre ţintele noastre pentru vară, mai ales dacă Rrahmani va pleca. Este unul dintre cei mai buni atacanţi români. Nu pot să intru în discuţii, în detalii, dar suntem interesaţi de el.

Trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina, mai sunt şi alte cluburi interesate, dar vom încerca să-l aducem. Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni atacanţi din Superliga. Este tânăr, ne-a dat şi nouă două goluri.

Avem doi atacanţi, Rrahmani şi Burmaz. Noi credem că dacă Rrahmani va juca cum a jucat până acum, va fi foarte greu să-l ţinem. Louis Munteanu ar fi un înlocuitor perfect. S-ar potrivi la noi, e un jucător de perspectivă pentru echipa naţională. Rapid este interesată de el”
, a spus Angelescu, la Fanatik.

Aducerea lui Munteanu, condiţionată de plecarea lui Rrahmani

Albion Rrahmani este omul momentului la Rapid şi în Superligă. Atacantul marchează la foc automat şi are cifre remarcabile în campionatul nostru. În acest context, jucătorul a dat de înţeles în trecut că vrea să facă următorul pas în carieră

În această toamnă, Albion Rrahmani a fost pentru prima dată titular în naţionala echipei din Kosovo

Aston Villa, echipă care a avut un sezon incredibil până acum şi care se bate pentru Champions League, fiind pe 4 în Anglia, ar fi interesată de serviciile jucătorului din Superligă, potrivit Fanatik. 

Totuşi, până acum nimic nu este oficial, iar interesul din Premier League nu s-a cofirmat pentru atacant. Recent, ar fi apărut o altă forţă din Europa care ar fi dispusă să îl transfere pe fotbalist.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele