Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ce lovitură încearcă Barcelona! Ţinta catalanilor pentru înlocuirea lui Frenkie de Jong!

Champions League Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20719146/1/profimedia-0693591950-xavi.jpg

Barcelona e în plin proces de reconstrucţie după un sezon sub aşteptările fanilor, iar catalanii sunt gata să renunţe la olandezul Frenkie de Jong, pentru care plăteau 75 de milioane de euro în vara lui 2019.

Olandezul e aproape de a semna cu Manchester United, unde e dorit de Erik Ten Hag, sub comanda căruia a dat un randament excelent la Ajax.

Barcelona încearcă să-şi recupereze măcar o parte din investiţia făcută şi are deja o ţintă clară pentru înlocuirea mijlocaşului olandez.

Ţinta pe omul care a impresionat la Manchester City

Conform RMC Sport, portughezul Bernardo Silva e omul dorit de Xavi pentru înlocuirea lui De Jong şi nu ar fi exclus chiar un schimb cu City, care ar încerca deturnarea mijlocaşului olandez din drumul spre rivala United.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20719146/2/profimedia-0693924269-bernardo-silva.jpg

Bernardo Silva are 27 de ani, iar în vara trecută părea ca şi plecat de la City. A făcut însă un sezon excepţional pe Etihad, devenind unul din oamenii cheie ai lui Guardiola în cursa pentru titlul câştigat la finalul sezonului.

Cotat la 75 de milioane de euro, Silva a jucat în 50 de meciuri pentru City în acest sezon, reuşind 13 goluri şi 7 pase decisive în toate competiţiile.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri