Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Ce mesaj a transmis Mircea Rednic după ce a remizat cu Farul Constanţa: ”Practic, am jucat numai în deplasare!”

UTA Arad Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21426159/1/mircea-rednic.png

UTA Arad a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XX-a a Superligii.

După meci, antrenorul de la UTA, a oferit mai multe declaraţii.

Mircea Rednic le-a transmis un mesaj fotbaliştilor săi.  

”Practic, am jucat numai în deplasare!”

”Nu ştiu dacă mulţumeşte pe cineva acest rezultat. Ca joc, în prima repriză, am avut două oportunităţi de a înscrie. Nu am făcut-o, ne-am precipitat. Ultima pasă nu a fost una bună.

În repriza a doua, ne-am anihilat reciproc la mijlocul terenului. Am încercat atât noi, cât şi adversarii, să ne surprindem pe contraatac. În prima repriză, cu mai multă concentrare, puteam să marcăm. Este un rezultat echitabil. În repriza a doua nu ne-am creat ocazii.

Ne-am fi dorit mai multe puncte în clasament. Una era dacă jucam acasă, cu stadionul plin. Şi exprimarea jucătorilor era altfel. Vom juca din luna ianuarie pe teren propriu.

S-a luat decizia ca următorul meci să se joace la Cluj (n.r. cu Universitatea Craiova). Nu e uşor, dar totuşi ne-am descurcat destul de bine (n.r. pe teren neutru). Practic, am jucat numai în deplasare. Cred că putem mai mult”, a spus Mircea Rednic, după meci. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele